App voor installateurs van zonnepanelen

Digitaliseer visuele inspecties, schouwingen en opleverformulieren van PV-panelen met Incontrol. Al vanaf €12,95 per maand.

Met Incontrol hebben installateurs van zonnepanelen het volledige proces van de installatie van zonnepanelen van a-tot-z in hun broekzak. Digitaliseer snel en eenvoudig het schouw-proces, visuele inspecties, inmeet-en opleverformulieren voor zonnepanelen. Verzamel met een smartphone of tablet gegevens op locatie en ontvang direct een volwaardig afgerond rapport in PDF.

Start vandaag nog met het digitaliseren van installatieprocessen van zonnepanelen. We hebben alvast een formulier voor visuele inspectie van PV-panelen voor je klaargezet. Zo kan je gelijk aan de slag.

Digitaal schouwen met Incontrol

Voor iedere installateur van zonnepanelen

Schouw

Met Incontrol voer je snel en eenvoudig een schouw uit. Vul de gegevens op locatie in met je device en ontvang direct een afgerond schouw-rapport.

Inspectie PV-installatie

Digitaliseer de inspecties van PV-systemen. Voer met Incontrol NEN 1010 en NEN 3140 inspecties uit met de app voor smartphone of tablet.

Inmeetformulieren

Ontwikkel met Incontrol gemakkelijk een formulier, waarmee je snel de zonnepanelen kunt inmeten op locatie.

Opleveringen zonnepanelen

Rond opleveringen van zonnepanelen af met Incontrol, en onderteken ze met een digitale handtekening. De klant ontvang automatisch een document. Om jou direct op weg te helpen, zetten wij het inspectieformulier voor PV-installaties vast klaar in je omgeving. Dit formulier is eenvoudig aan te passen naar de eigen huisstijl. Ook kan je met Incontrol zelf formulieren bouwen.

Terug naar audits & inspecties

Start direct met Incontrol

Probeer de applicatie nu vrijblijvend 30 dagen gratis uit