Endenburg Elektrotechniek digitaliseert Scope inspecties met Incontrol

06 november 2019

Het Rotterdamse installatiebedrijf Endenburg Elektrotechniek gaat inspecties voor Scope 8 en Scope 9 digitaliseren met Incontrol. Zo kan het bedrijf nog sneller en eenvoudiger gecertificeerde SCIOS Scope rapporten afleveren aan zijn klanten.

Endenburg Scope inspecties

Endenburg Elektrotechniek ontwerpt, realiseert, onderhoudt en beheert elektrische installaties in gebouwen en industriële processen. Met de inzet van Incontrol kan het bedrijf, naast Scope 8 en Scope 9 inspecties, formulieren digitaliseren die passen bij de processen van de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan de eisen die komen kijken bij een VCA** certificaat, onderhoud van brandmeldinstallaties en audits voor een ISO 9001 en ISO 14001.

De inspecties worden gedigitaliseerd met de Form Builder van Incontrol. Deze formulieren worden vervolgens ingevuld via de app voor smartphone of tablet. Na afronding van de inspectie beschikt Endenburg gelijk over een digitaal rapport.

Binnenkort starten we met de implementatie van Incontrol bij Endenburg. Ook krijgen ze een cursus formulieren bouwen, zodat de beheerders straks zelf met de Form Builder van Incontrol processen kunnen digitaliseren.

Zelf aan de slag met Incontrol

Wil jij net als Endenburg ook inspecties digitaliseren? Met Incontrol maak je eenvoudig en snel digitale formulieren. Of ga direct van start met één van de gratis templates.

Incontrol is de eerste 30 dagen volledig en vrijblijvend gratis te gebruiken. Registreer je direct en voer vandaag nog je eerste digitale inspectie uit met Incontrol.

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.