Incontrol nu beschikbaar voor Windows 10

15 januari 2020

Gebruikers met een Windows 10 device kunnen vanaf nu de app voor Incontrol downloaden.

Incontrol nu beschikbaar voor Windows 10]

Daarmee is Incontrol naast smartphones en tablets die werken op iOS en Android, ook beschikbaar voor devices met Windows 10.

De app is gratis te downloaden via de Microsoft Store en is zowel beschikbaar via de Surface Hub als voor PC. Beschik je al over een Incontrol-account? Dan kan je direct inloggen op de app en aan de slag met je formulieren.

Nog geen account bij Incontrol? Registreer direct.

Download de app

De Windows 10 app van Incontrol beschikt over dezelfde features als de apps voor iOS en Android. Zo kan je bijvoorbeeld offline werken (na synchronisatie), formulieren ondertekenen met een digitale handtekening en afbeeldingen bewerken en toevoegen.

De app voor Windows 10 is beschikbaar via de Microsoft Store. Download de app nu en ga direct aan de slag.

Verbeter werkprocessen met Incontrol

Met Incontrol kan je eenvoudig je werkprocessen digitaliseren aan de hand van digitale formulieren. Naast apps voor Windows 10, iOS en Android beschikt het platform over een webportal.

Via de krachtige Form Builder kan je zelf formulieren digitaliseren. Of ga direct aan de slag met een van de standaardformulieren uit de Template Store.

Stel je vragen in het helpcenter

Heb je naar aanleiding van deze update vragen? Stel deze dan in het helpcenter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.