Sport & recreatie

Digitaliseer de kwaliteit en veiligheid van sport- en recreatievoorzieningen met Incontrol.

Blanco
Logo BTL Nederland
Logo Optisport
Logo IC Services
Logo Breman Woningbeheer
Blanco

Beheer digitaal de kwaliteit en veiligheid van sport- en recreatievoorzieningen

Als beheerder van sport- en recreatievoorzieningen wil je dat deze van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast stel je hoge eisen aan de veiligheid. Om dit te kunnen waarborgen is het belangrijk dat je regelmatig controles, registraties, inspecties en audits uitvoert.

Met Incontrol kan je al deze processen eenvoudig digitaliseren met digitale formulieren. Voer de controles, registraties, inspecties en audits uit met de app en ontvang direct een digitaal afgerond rapport. Alle verzamelde data wordt veilig vastgelegd in de cloud. Dankzij Incontrol besparen medewerkers tijd, zodat zij zich kunnen bezighouden met hun werk in plaats van het rapporteren daarvan.

Het platform voor sport en recreatie

Direct starten

Een snelgroeiende Template Store met formulieren om direct te beginnen.

Codeless

Bouw zonder kennis van IT zelf formulieren met de Form Builder.

Native apps

Werk online en offline met een smartphone of tablet.

API-koppelingen

Communiceer met je bestaande systemen binnen de organisatie.

Veilige omgeving

Alle data is opgeslagen op een ISO 27001 gecertificeerde omgeving.

Data verzamelen

Ontdek trends om processen te blijven optimaliseren.

Verbeter de kwaliteit en veiligheid van sport- en recreatievoorzieningen

Met Incontrol kan je snel actie ondernemen wanneer blijkt dat bijvoorbeeld de kwaliteit van het zwemwater in een zwembad niet goed is. We leggen aan de hand van een aantal stappen uit hoe dat werkt:

  1. Plan in de agenda een herhalende taak in waarop de badmeester de kwaliteit van het zwemwater moet registreren voor het logboek.
  2. Op het tijdstip krijgt de badmeester een notificatie van de taak. Hij opent het gekoppelde formulier op zijn device.
  3. De badmeester vult het formulier in.
  4. Wanneer de badmeester klaar is met het invullen van de gegevens, kan hij het formulier ondertekenen met een handtekening. Vervolgens worden de gegevens automatisch verzonden.
  5. De gegevens worden opgeslagen in de cloud. Zo heb je altijd toegang tot de logboekregistraties over de kwaliteit van het zwemwater.
  6. Blijkt uit de verzamelde gegevens dat er een probleem is met de kwaliteit van het zwemwater? Dan kan je dit verwerken in een ticket en direct actie ondernemen.

Dit is een voorbeeld hoe Incontrol ingezet kan worden. Uiteraard zijn er nog vele andere toepassingen. Benieuwd of jouw toepassing ook mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Manage digitale processen in één platform

Met Incontrol beschik je over een compleet platform dat geschikt is voor alle processen binnen jouw organisatie. Van kwaliteitsmanagement tot administratieve handelingen voor medewerkers.

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.