Mobiele formulieren

Met de apps van Incontrol beschik je altijd en overal of jouw digitale formulieren.

ASR
BTL
edilon
voestalpine
lomans
Van mossel
Erasmus
Schindler

Maak kennis met de app van Incontrol

Met de apps van Incontrol kan je eenvoudig gegevens verzamelen met je smartphone of tablet. Omdat de apps ook werken zonder internetverbinding. Zo kan je altijd en overal jouw digitale formulieren invullen.

Ontwerp formulieren met de Form Builder om vrijwel elk handmatig proces te automatiseren in een geoptimaliseerde digitale omgeving. Pas de applicatie aan op basis van specifieke wensen, processen en het resultaat.

De apps van Incontrol zijn beschikbaar voor devices die draaien op iOS, Android of Windows 10. Ze zijn gratis te downloaden in de App Store van Apple, Google Play Store of Microsoft Store. Daarmee is Incontrol beschikbaar voor vrijwel ieder denkbaar device.

Verzamel gegevens

Verzamel gegevens met de app. Selecteer waardes uit dropdowns, meerkeuzeknoppen, checkboxlijsten of audit-knoppen.

Voeg foto's toe

Maak foto's met de camera van je device en voeg deze toe. Bewerk interesse-gebieden om specifieke punten te markeren.

Digitale handtekening

Onderteken formulieren met een digitale rechtsgeldigde handtekening en verstuur het document automatisch naar de juiste partijen.

Geoptimaliseerd voor mobiel

Incontrol is geoptimaliseerd voor het gebruik op mobiel. Knoppen, tekst en interactieve elementen worden op de juiste manier geschaald voor ieder apparaat.

Offline beschikbaar

Incontrol werkt ook offline. Zo beschik je ook op locatie zonder internetverbinding jouw digitale formulieren invullen en gegevens verzamelen.

Maak gebruik van GPS

Maak gebruik van de gps-functie in je device. Zo kan je in het formulier altijde de juiste locatie of adres doorgeven.

Voor ieder scenario een mobiel formulier

De applicaties van Incontrol zijn aan te passen naar eigen specifieke wensen. Ontwerp formulieren om vrijwel elk handmatig proces te digitaliseren. Vrijwel ieder denkbaar toepassing, binnen iedere branche, is te digitaliseren met Incontrol.

Start direct met Incontrol

Probeer de applicatie nu vrijblijvend 30 dagen gratis uit