Colliers International

Vastgoed.

Plan mijn afspraak

Colliers International is een van de grootste vastgoedmakelaars ter wereld. Het bedrijf heeft wereldwijd 500 kantoren in 69 landen met 12.000 medewerkers.

Snellere vastgoedprocessen

Als vastgoedorganisatie levert Colliers International diensten aan gebruikers, eigenaren, investeerders en ontwikkelaars van commercieel onroerend goed. Hun takenpakket bestaat onder andere uit het adviseren van huurders en verhuurders, projectbeheer en vastgoedbeheer.

Bij het beheren van vastgoed komt veel administratief werk kijken. Daarom was de Nederlandse afdeling van Colliers International op zoek naar een oplossing om deze administratieve lasten te verminderen, zodat deze eenvoudiger en efficiënter kunnen verlopen. Ze kwamen uit bij Incontrol.

Maak kennis met Colliers International

Digitale formulieren & digitale rapporten

Met Incontrol heeft Colliers International al deze vastgoedprocessen en formulieren gedigitaliseerd. Zo worden bijvoorbeeld een proces-verbaal van oplevering, een sleutelovereenkomst en de opname van de meterstanden verwerkt met de app van Incontrol. Daarnaast zijn ook onderhoudsprojecten en werkbonnen voor monteurs gedigitaliseerd.

De inspecties die op locatie worden afgerond, worden direct ondertekend met een digitale handtekening. Vervolgens wordt dit verwerkt in een digitaal rapport en direct verstuurd naar de verantwoordelijke persoon. Hiermee bespaart Colliers International niet alleen tijd, maar ook heel veel papier.

Terug naar klantverhalen

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak