Schindler

Onderhoud.

Plan mijn afspraak

Digitaal keuringsverslag

De onderhoudsmonteurs van Schindler België maken gebruik van Incontrol. Het periodieke keuringsverslag wordt niet meer op papier ingevuld, maar via een elektronisch formulier dat klaarstaat in de app van Incontrol.

Opmerkingen delen

De liften van Schindler worden op regelmatige basis gekeurd op een aantal eisen. Vervolgens moeten de onderhoudsmonteurs van Schindler met deze informatie aan de slag. Ook moet de klant van de lift geïnformeerd worden over de status van dit onderhoud.

Wanneer een onderhoudsmonteur van Schindler België op locatie komt, opent hij de Incontrol applicatie en voert het nummer van de desbetreffende lift in. In de app ziet hij inhoudelijke opmerkingen uit het keuringsverslag die opgepakt moeten worden.

In de app kunnen op deze opmerkingen gestandaardiseerde antwoorden gegeven worden, zoals 'opgelost tijdens bezoek' of 'oplossen in backoffice'. Ook kan er via de app gecommuniceerd worden over een bepaalde opmerking en kunnen er foto’s toegevoegd worden om zaken te verduidelijken.

Wanneer de onderhoudsmonteur op afronden klikt, wordt een pdf-document gegenereerd en automatisch verstuurd naar het team dat de antwoorden verwerkt in een brief voor de klanten van Schindler België.

Maak kennis met Schindler

Snelle verwerking

Door de keuringen uit te voeren met Incontrol verbruikt Schindler België niet alleen minder papier, maar zijn er ook geen dubbele documenten meer in omloop. De resultaten van de keuringen worden daarnaast sneller verwerkt, waardoor Schindler België ook sneller kan reageren naar de klant.

Een ander voordeel is dat Schindler België sneller kan reageren op een C-besluit. Wanneer een lift dit label krijgt, houdt dat in dat deze pas weer gebruikt mag worden als het probleem door de onderhoudsmonteur is opgelost. De technicus kan tijdens zijn route in de app zoeken naar liften met C-besluit, zodat hij deze als eerst kan aanpakken. Het verwerkingsproces is op deze wijze versneld, waardoor liften minder lang buiten dienst zijn.

Terug naar klantverhalen

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak