Logo Flevoziekenhuis
Logo Radboudumc
Logo Labwest
Logo Erasmus MC
Logo Nij Smellinghe
Logo Amsterdam UMC
Logo Noordwest Ziekenhuis
Logo Bernhoven

Laboratorium

Een compleet softwarepakket voor informatiebeheer en QHSE-management.

Manage incidenten, risico's en informatie

Met Incontrol beschikt het laboratorium over een compleet softwarepakket voor informatiebeheer en QHSE-management. Incontrol is een krachtig risicomanagementsysteem, zodat je altijd de processen op het lab kan monitoren. Krijg real-time inzichten in oorzaken en gevolgen van de risico’s die zich afspelen op het lab. Zo ben je in staat om risico’s om te zetten naar een veilige omgeving en breng je het risicomanagement van jouw laboratorium naar een hoger niveau.

Overzichtelijke audits en inspecties

Zijn audits en inspecties voor jouw lab een tijdrovende klus die vaak onoverzichtelijke resultaten opleveren? Het slimme kwaliteitsmanagementsysteem van Incontrol helpt bij het CAPA-management, het beheer van apparaten en het bijhouden van informatie en het registreren en analyseren van non-conformiteiten. Plan audits in, controleer de kwaliteit van het laboratorium en ontvang direct een overzichtelijk rapportage.

Haal deadlines

Laat audits op gezette tijden uitvoeren door taken in te plannen.

Snelle identificatie

Ontdek snel wat de oorzaken en gevolgen zijn van afwijkingen. Verbeter het lab en los punten die uit een audit komen direct op door ze te verwerken in een case.

Geschikt voor

Incontrol is geschikt voor veel processen in het laboratorium. Heb je zelf ideeën hoe je dit kan inrichten? Neem dan contact met ons op.

Informatiebeheer
Documentbeheer
Registratie van afwijkingen
CAPA-management
ISO 17025
OHSAS
ISO 15189

Altijd en overal toegang tot referenties

Met Incontrol beschikken laboratoriummedewerkers, medisch specialisten en huisartsen over een handige mobiele app waarmee zij altijd en overal toegang hebben tot de laatste versies van referenties, documenten en processen in het lab. Met een druk op de knop kunnen ze contact opnemen met het lab om vragen te stellen over referentiewaarden.

  • Altijd up-to-date referentiewaarden
  • Verstuur locatiegerichte meldingen of nieuwsbrieven
  • Log direct in voor een consult
  • Te koppelen met het LIS
  • Eenvoudig beheer van gegevens

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak