Al jouw formulieren opgeslagen in je eigen cloud

01 juni 2017

Exporteer vanaf nu uw afgeronde formulieren automatisch naar uw eigen Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive en Slack account. Zo is al uw werk veilig en via één logische plek toegankelijk voor alle betreffende personen. Deze optie geldt vanaf een Professional account.

Clouddiensten

Afgeronde formulieren kunnen in pdf en/of Word formaat en zowel op organisatie-, formulier- als gebruikersniveau worden geëxporteerd.

Cloud opslag op organisatie niveau

Wilt u alle afgeronde Incontrol formulieren van jouw organisatie opslaan en beheren binnen één online account? Stel dan in de portal bij ‘document instellingen’ op organisatieniveau in waar deze bewaard moeten worden. Klik op het Cloud (storage) icoon van uw keuze en log in. Ga akkoord met de voorwaarden en de koppeling is gelegd.

Cloud opslag op gebruikers niveau

Het is ook mogelijk om alleen uw eigen formulieren op te slaan in bijvoorbeeld uw persoonlijke Cloud dienst. Stel hiervoor in de portal onder ‘mijn instellingen’ (links onder in uw scherm) in naar welke Cloud dienst uw formulieren na afronding geëxporteerd worden. Log in en de koppeling is gelegd.

Cloud Storage op formulier niveau

Het is zelfs mogelijk om specifieke formulieren te koppelen aan een eigen Cloud opslag account. Dit doet u in het formulier bouw-gedeelte onder ‘document instellingen’. Aan ieder type formulier kan een eigen Cloud storage account worden gekoppeld.

Koppel Incontrol aan uw eigen server!

Beschikt u over een enterprise account? Dan kunnen alle afgeronde formulieren via een eigen API-koppeling automatisch worden geëxporteerd naar de server van jouw organisatie. Wilt u weten of een enterprise account interessant is voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.