Beheerorganisaties maken zich klaar voor de toekomst

07 november 2016

Beheerorganisaties willen mee de toekomst in. Of het nu gaat om het beheer van objecten, omgevingen of infrastructuur, diverse lagen binnen beheerorganisaties staan te popelen om een grote efficiencyslag te maken.

Inspect4All applicatie iPad

Het liefst vandaag nog werken ze effectiever en doelgerichter, hebben ze direct in- en overzicht en ervaren ze meer tijd en gemak. Zo ontstaat er, met het oog op de toekomst, ruimte om te focussen op de klant en zijn behoeften.

Voor een oplossing van dit probleem keert de business zich vervolgens tot IT. En hoewel IT deze partnerrol graag vervult, is ze vaak te klein en/of te druk om deze uitdaging aan te kunnen. Ook kan IT de werkelijke ‘hoofdpijndossiers’ van de business amper bevatten, wat een voorwaarde is om tot een snelle, goedwerkende en veilige oplossing te komen. Op zo’n moment komt Incontrol in beeld, omdat we zowel de business als de techniek begrijpen en ver ontwikkelde producten bieden die bedrijfsprocessen digitaliseren, versnellen en transformeren.

Onlangs hebben we op ons productplatform Incontrol een aantal nieuwe beheerklanten mogen verwelkomen, zoals Ruijters Vastgoedmanagers, Stadgenoot en Edilon Sedra Contracting. Omdat deze klanten het beste zelf kunnen vertellen waarom ze hebben gekozen voor Incontrol, laten we een aantal van hen graag aan het woord.

“In onze zoektocht naar een efficiënt werkproces en een professionele uitstraling op de werkvloer, zochten we naar een mobile oplossing om panden snel en volledig op te leveren. Met Incontrol kunnen we simpel, snel, effectief en efficiënt werken. Onze inspecties voeren we nu digitaal uit en worden ter plaatse digitaal ondertekent en verstuurd naar de betrokkenen. Wij hebben voor Incontrol gekozen omdat deze app flexibel is. De formulieren in Incontrol zijn geheel modulair, waardoor we ze zelf kunnen aanpassen en dezelfde app in de toekomst ook voor andere doeleinden kunnen inzetten.”

Aldus Barry Vervoort, commercieel vastgoedmanager en portefeuille analist Ruijters vastgoedmanagers

“Om te voldoen aan de strenge controle- en veiligheidseisen in onze branche, dienen wij te borgen dat onze werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Het grote nadeel van buiten werken met papieren inspectielijsten is dat regen en vuil de resultaten onleesbaar maken. Ook dienen keuringsformulieren, die gekoppeld zijn aan een betaalbon, snel afgehandeld te worden. Het voordeel van Incontrol is de flexibele structuur, die makkelijk te handteren is. Ook ervaren wij het als zeer prettig dat er bij Maxdoro echt naar ons geluisterd wordt.”

Aldus Rick Huibers, IT Edilon Sedra Contracting.

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.