Container reparaties met Incontrol in de Rotterdamse haven

19 februari 2020

In de haven van Rotterdam arriveren en vertrekken ieder jaar miljoenen zeecontainers met goederen. Soms lopen deze containers schade op. Van Doorn Group digitaliseert met Incontrol deze reparaties.

Container reparaties bij van Doorn Group

Al sinds 1980 houdt Van Doorn Group zich bezig met het onderhoud van de containervloot van de grootste rederijen ter wereld. Een team van monteurs en inspecteurs voeren CSC keuringen en reparaties uit aan de zeecontainers, die dagelijks worden verwerk in de haven van Rotterdam.

Deze CSC keuring en reparaties worden niet alleen uitgevoerd in de moderne werkplaats van Van Doorn Group, maar ook op locatie door het hele land. Dat vraagt om een efficiënt verwerkings- en registratieproces

Digitale inspectieformulieren

Daarom digitaliseert Van Doorn Group inspecties en werkbonnen van reparaties met Incontrol. Zo verdwijnt het papierwerk en worden de verzamelde gegevens uniform verwerkt.

Door CSC keuringen digitaal uit te voeren met Incontrol, beschikken klanten van Van Doorn Group na afloop van een keuring direct over een digitaal rapport. Daarnaast vullen de monteurs werkbonnen in via een smartphone of tablet, wanneer zij een zeecontainer repareren. Daarin wordt onder andere vastgelegd hoe lang de monteur bezig is met de reparatie en welke materialen hij daarvoor nodig heeft.

Uitgebreide functionaliteiten

Van Doorn Group heeft voor Incontrol gekozen vanwege het ruime aanbod van functionaliteiten. Zo beschikt de krachtige Form Builder over meer dan 40 elementen, waardoor ieder denkbaar formulier eenvoudig te digitaliseren is.

Daarnaast vonden ze bij Van Doorn Group dat Incontrol een gebruiksvriendelijk platform is. Ze konden zelf aan de slag met het digitaliseren van hun formulieren. Na feedback van een van onze form-experts, beschikken ze bij Van Doorn Group over slimme digitale formulieren. Dit zorgt ervoor dat ze bij Van Doorn Groep nog efficiënter kunnen werken.

Zelf aan de slag met Incontrol

Wil jij net als Van Doorn Group digitaal werken? Met Incontrol maar je eenvoudig en snel digitale formulieren. Of ga direct aan de slag met een van de formulieren uit de Template Store.

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak