De brandveiligheid verhogen met Incontrol

17 februari 2021

De brandveiligheidsbranche levert, onderhoud en inspecteert een grote verscheidenheid aan installaties. Hierbij is de kwaliteit van het werk van het grootste belang. Dit heeft namelijk direct gevolgen voor de effectiviteit van de brandveiligheid in het pand.

brandveiligheid met incontrol

Incontrol zorgt ervoor dat je op een gebruiksvriendelijke manier de inspectie-, onderhouds- en opleveringsrapportages kunt uitvoeren. Digitaal via je smartphone, tablet of computer. Incontrol is geschikt voor o.a. de volgende installaties:

  • Brandmeldinstallaties
  • Blusgasinstallaties
  • Sprinklerinstallaties
  • Ontruimingsinstallaties
  • Rookbeheersingsinstallaties
Werk volgens de juiste regelgeving en normen

Met behulp van de Form Builder kun je het formulier zo inrichten dat je nauwkeurig te werk gaat conform bijvoorbeeld de NEN 2564 normen en de CCV-Regelingen. Leg opmerkingen en/of aanbevelingen vast in overzichtelijke samenvattingen.

Meetgegevens en logboeken

Incontrol rekent automatisch de systeembeschikbaarheid voor je uit op basis van de logboek gegevens van je klanten. Daarnaast leg je binnen een handomdraai de meetgegevens vast van bijvoorbeeld de brandmeldcentrale.

Slimme en dynamische formulieren

Kom je tijdens je werkzaamheden meerdere keren hetzelfde onderdeel tegen? Dan voeg je er gewoon één toe via de plus knop in je formulier.Stel altijd de juiste vragen in het formulier door afhankelijk van het gekozen antwoord een andere vervolgvraag te tonen.

Professionele rapportages

Doordat Incontrol direct na het afronden een overzichtelijke rapportage klaar heeft en verstuurd naar je klanten hoef je niet meer op kantoor een rapport uit te werken.

Integreer en automatiseer

Bespaar jezelf veel tijden automatiseer de synchronisatie van gegevens van en naar Incontrol dankzij slimme integraties met je favoriete software:

  • Klantgegevens en materialen synchroniseren met je CRM
  • Automatisch factureren op basis van ingevulde werkbonnen in je backoffice
  • Data analyseren vanuit krachtige dashboards
  • Medewerkers inplannen via planningssoftware
  • En nog veel meer

Benieuwd hoe je jouw inspectie-, onderhouds- en opleveringsrapportage kunt digitaliseren met Incontrol?Plan direct een afspraak in met één van onze professionals.(link naar de calendlypagina)

Incontrol is dé specialist binnen de technische markt. Digitaliseer alle formulieren voor o.a. de branches Daken of Installatietechniek.

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak