Nieuwe verbeteringen in de E-Inspectie formulieren - versie 1.5 nu beschikbaar!

08 mei 2023

In nauwe samenwerking met DVTadvies en AET Energy Effiency hebben we de E-Inspectie formulieren grondig doorgenomen en verbeterd. Vrijdag 5 mei hebben de formulieren geüpdated naar versie 1.5 en deze staan nu klaar in de klantomgeving. In deze update hebben wij diverse wijzigingen doorgevoerd, welke (deels) ook door onze klanten zelf zijn aangedragen.

Meetstaat in Scope 10 toegevoegd

In de de Scope 10 hebben we in de meetstaat - naast de optie om handmatig gegevens in te vullen - de mogelijkheid toegevoegd om automatisch gegevens in te laden. Hierbij kun je een stelsel, voorbeveiliging en zekeringswaarde selecteren, waarna een aantal gegevens (waaronder de juiste acceptatie-criteria) automatisch worden ingeladen. Hierdoor versnel je niet alleen het invullen van de meetstaat maar voorkom je ook fouten in het aflezen en invoeren van de juiste acceptatie-criteria.

NEN 3140 inspectieplan toegevoegd

Met behulp van het NEN 3140 inspectieplan weten je klant en jij wat je voor, tijdens en na de inspectie van elkaar kan verwachten. Na het afronden van het inspectieplan, importeer je eenvoudig de gegevens in de nog uit te voeren inspectie. Zo hoef je gegevens maar één keer in te voeren en werk je slimmer en sneller. Feature gebrekenlijst toegevoegd

Feature gebrekenlijst toegevoegd

In de 1.5 update van Scope 8, 10, 12, NEN 3140 en NEN 1010 hebben we de bibliotheek met veelvoorkomende afkeurpunten verder uitgebreid. Dit betekent dat niet alleen het onderdeel en de omschrijving worden geïmporteerd, maar ook de juiste classificatie en bepaling automatisch worden ingeladen. Met deze toevoeging kun je uniform rapporteren en tijd besparen tijdens je inspecties. Bovendien is het nog steeds mogelijk om persoonlijke aanpassingen te maken, bijvoorbeeld als je de classificatie wilt wijzigen.

Bekijk de video >

Overzicht van alle updates

Naast de bovenstaande nieuwe features zijn er veel andere updates. Wil je ze graag allemaal nalezen? Bekijk dan het volledige overzicht (PDF):

Bekijk alle updates >

Meer lezen over Incontrol E-Inspecties?

Lees meer >

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak