Haal met Cases nog meer uit audits en inspecties

14 mei 2019

Premium gebruikers kunnen in de nieuwste Update van Incontrol gebruik maken van Cases. Dankzij deze nieuwe feature halen zij nog meer uit de verzamelde data uit digitale formulieren.

Cases toegevoegd

Waarom Cases?

Audits, inspecties en keuringen worden uitgevoerd om duidelijkheid te krijgen van de gang van zaken. Maar je wilt niet dat verzamelde data ligt te verstoffen in een rapport. Wat je wilt is dat aandachtspunten uit een audit of inspectie opgepakt worden. Of zoals wij zelf zeggen:

“It doesn’t make sense to run your audit and file a report. It makes sense to run your audit, file a report and get things done.”

Een Case in Incontrol is zo’n aandachtspunt. Blijkt uit een audit of inspectie dat er iets opgelost moet worden, dan wordt dit vanuit de inspectie automatisch verwerkt in een case. Je kan cases toewijzen aan collega’s en via de handige chatomgeving met elkaar communiceren of het aandachtspunt. Daarnaast kan je afbeeldingen toevoegen en bewerken ter verduidelijking.

Incontrol in de App store

Hoe werkt het?

Hoe ziet een case er in de praktijk uit? We geven een voorbeeld: Uit een veiligheidsinspectie blijkt dat er dozen staan voor een branddeur. De inspecteur geeft in Incontrol aan dat de branddeur gebarricadeerd is. Door een foto van de situatie toe te voegen kan hij het probleem extra duidelijk maken. Vervolgens kan men aangeven wie de case moet oppakken, welke prioriteit het heeft en wat de deadline is voor het oplossen ervan.

Alle cases worden weergegeven in een handig overzicht. Zo zie je in een oogopslag welke cases zijn opgepakt en waar nog iets aan moet gebeuren. Daarnaast kan je in een Case met elkaar communiceren dankzij de handige chatomgeving.

Zelf aan de slag

Heb je een premium-licentie en wil je cases toevoegen aan jouw digitale inspecties of audits? In onderstaande Tutorial leggen we haarfijn uit hoe dat werkt.

Update en upgrade

Update nu de app van Incontrol om Cases toe te voegen aan jouw inspecties. Voor klanten met een premium-licentie is dit direct zichtbaar.

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak