Het CCV stapt over naar Kei Veilig

15 september 2016

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) werkt aan een veilig en leefbaar Nederland. Hun motto: veiligheid maken we samen.

CCV applicatie Incontrol

Het CCV faciliteert landelijke veiligheidschecks voor ondernemers en gemeenten. Dat betekent dat ze op verzoek van deze partijen veiligheidschecks uitvoert en gedegen advies uitbrengt. Het CCV maakte al eerder gebruik van een mobiele app om de veiligheid van winkelgebieden in kaart te brengen. Groot nadeel was echter dat deze app alleen werkte op tablets en de gegevens lokaal werden opgeslagen. Waardevolle data kon hierdoor niet geborgd worden.

De Kei Veilig app is gebouwd op Incontrol, het kwalitatief hoogwaardige, mobiele productivity platform van Maxdoro.

“De Kei Veilig App is een makkelijk en compleet instrument om toezichttaken uit te voeren en resultaten in één oogopslag inzichtelijk te hebben voor het uitbrengen van een gedegen advies.” Marjoke Korff de Gidts, adviseur lokale projecten.

Voor het veldwerk zet het CCV veelal MBO studenten van de sectie Handhaving en Toezicht in. Eerder dit jaar ontwikkelde Maxdoro voor de opleiding Beveiliger van het MBO Amersfoort al de Kei Veilig App. Een app die studenten in staat stelt om via hun smartphone de veiligheid van leefgebieden op een leuke en interactieve manier in kaart te brengen. Precies wat het CCV zocht.

“Het grote voordeel van de Kei Veilig App ten opzichte van onze vorige applicatie is dat het onderzoek uitgevoerd kan worden op een smartphone, iets waar bijna alle studenten zelf over beschikken. Ook zijn alle opgeslagen gegevens na afronding van een onderzoek met de Kei Veilig App geborgd en online beschikbaar. Dit stelt ons in staat om op een makkelijke manier analyses uit te voeren en advies uit te brengen naar onze klanten, in dit geval ondernemersverenigingen. In de toekomst gaan we ook de veiligheid van woongebieden met deze app in kaart brengen”, aldus Marjoke Korff de Gidts, adviseur lokale projecten bij het CCV.

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak