Incontrol groeit door en opent Customer Experience Center

30 januari 2020

Voor Incontrol had 2020 niet beter kunnen beginnen. Het nieuwe kantoor is zo goed als klaar. De omzet van het product is 151 procent gegroeid, ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder.

Customer Experience Center

We zijn er trots op dat Incontrol steeds meer wordt gebruikt. Een mooi resultaat dat we met het team hebben kunnen realiseren. Toch blijven we steeds diezelfde vraag stellen: Hoe kunnen wij onze klanten nog beter bedienen?

Customer Experience Center

Daarom openen we het Customer Experience Center. Iedereen die werkt met Incontrol of geïnteresseerd is in het platform, is welkom in ons vernieuwde kantoor in Amersfoort.

Het Customer Experience Center is een plek waar we van elkaar leren. Klanten en geïnteresseerden kunnen er terecht voor alle vragen die ze hebben over het platform. Het is mogelijk om een live-demo te volgen of vragen stellen aan een van onze experts om het platform optimaal in te richten.

Wat wij terugkrijgen is directe feedback over ons product. We leren wat de praktijkervaringen en behoeften van onze klanten zijn. Voor ons erg belangrijke informatie, omdat we die feedback weer kunnen omzetten naar ontwikkelingen die er voor de gebruiker toe doen.

Het Customer Experience Center is voorlopig iedere derde woensdag van de maand geopend.

Groei van vakinhoudelijke kennis

Het succes van Incontrol is altijd de vakinhoudelijke kennis geweest. Bij onze uiteenlopende focusgebieden, zoals vastgoed en utility, hebben wij veel kant-en-klaar formulieren. Deze zijn gratis beschikbaar in de Template Store van Incontrol. Door de deuren te openen voor onze klanten kunnen we onze vakinhoudelijke kennis uitbreiden. Dit helpt ons om de klanten nog beter te bedienen.

Uiteindelijk hebben we maar één doel. Met onze formulieren-oplossing van Incontrol willen we organisaties een krachtige tool geven die alle mogelijkheden biedt, waarmee ze in control zijn van hun cruciale operaties binnen de eigen organisatie en ze kunnen daarvan profiteren.

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak