Ken jij deze updates van Incontrol?

12 februari 2020

Bij Incontrol ontwikkelen we regelmatig nieuwe features voor het platform, of voeren we verbeteringen door aan bestaande functies. Dit is een overzicht van de meeste recente updates van Incontrol.

Formulieren app

Aan de slag met Cases

Met de functie Cases kan je eenvoudig punten die om aandacht vragen laten oplossen door iemand anders. Bijvoorbeeld, als tijdens een 5S audit blijkt dat de gangpaden nog niet schoongemaakt zijn, wordt deze informatie automatisch verwerkt in een Case. De ingevulde gegevens in het formulier worden overgenomen in de Case. Prioriteer Cases, geef aan wie de Case moet oppakken en los dingen sneller op.

Maak Documenten mooier op

Vorig jaar heeft de Form Builder van Incontrol een update gehad. Hierdoor is het makkelijker geworden om de zichtbaarheid van rijen en elementen in documenten aan te passen. Daarnaast kun je een elementen nu over meerdere kolommen verspreiden, zodat je deze niet meer evenredig hoeft te verdelen over je documenten.

Voeg meerdere foto’s toe

Wanneer bij het invullen van het formulier wordt gevraagd om het toevoegen van een afbeelding, kan je meerdere foto’s selecteren. De selectie is vervolgens overzichtelijk gepresenteerd. Bewerk de afbeeldingen los van elkaar en voeg deze als een bulk toe aan het formulier.

Formulieren audit Inspectie app

Quickscan met RFID-tags

Op zoek naar een snelle inventarisatie van de spullen die je hebt? Door deze te voorzien van een RFID-tag kan je met een RFID-scanner snel een overzicht krijgen van de spullen die hebt. Laat deze informatie automatisch invullen in een document. Zo weet je direct welke spullen je hebt, en welke er ontbreken.

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.