Meerjarenonderhoud (MJOP) uitvoeren met Incontrol

05 februari 2021

De mobiele oplossing voor MJOP rapportages en werkzaamheden.

mjop rapportage

In onze vorige blog hebben besproken hoe je gemakkelijk een Conditiemeting conform NEN 2767 kan digitaliseren binnen Incontrol. In deze blog gaan we daarmee verder en behandelen we het Meerjarenonderhoudsplan (MJOP).

Wat is een MJOP?

Als pand/installatie eigenaar is het goed om een begroting te hebben van onderhoudswerkzaamheden. Met behulp van een MJOP, bestaande uit een inspectie en berekening, geef je als inspecteur de eigenaar een overzichtelijke rapportage met daarin:

  • De verwachte onderhoudswerkzaamheden
  • Een inschatting van de kosten
  • Een inschatting van wanneer de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden

Digitaliseren van een MJOP

Incontrol is dé mobiele oplossing voor een MJOP. Via Incontrol kun je in een overzichtelijk formulier de inspectie uitvoeren op locatie met je smartphone of tablet. Na het afronden wordt automatisch een professionele rapportage verstuurd naar je klant en is deze beschikbaar om te downloaden. Hierdoor kun jij direct door naar de volgende afspraak en hoef je niet meer achteraf een rapportage op te stellen op kantoor.

Je kunt ervoor kiezen om de calculatie te verwerken in je inspectierapport en zo direct per onderdeel aan te geven wat de verwachte kosten zijn. Het is ook mogelijk om de calculatie automatisch naar een spreadsheet te exporteren, zodat je hier nog verdere berekeningen kunt uitvoeren.

Benieuwd hoe je jouw MJOP kunt digitaliseren met Incontrol? Plan direct een afspraak in met één van onze professionals.

Incontrol is dé specialist binnen de technische markt. Digitaliseer de MJOP voor o.a. de branches Daken, Vastgoed of Installatietechniek.

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak