Nieuw: ondertekenen op afstand

06 januari 2021

Dankzij de nieuwe koppeling tussen Incontrol en Signrequest is het mogelijk om een gewenst persoon op afstand een formulier te laten ondertekenen.

Klik op de video voor een snelle uitleg over ondertekenen op afstand.

Coronaregels opvolgen

Anderhalve meter afstand houden en besmettingen voorkomen kan lastig zijn tijdens het ondertekenen op locatie. Daarom hebben we bij Incontrol iets nieuws bedacht: ondertekenen op afstand! Voorkom het uitwisselen van device door de afgeronde formulieren in Incontrol te laten ondertekenen met Signrequest.

Dankzij de koppeling met Signrequest verstuur je een afgerond document eenvoudig naar de klant. De klant kan het document in een beveiligde omgeving ondertekenen zonder dat er inhoudelijke wijzigingen aangebracht kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat de gezondheid van jouw organisatie en klanten beter gewaarborgd wordt.

Meer voordelen

Naast de vergrootte veiligheid voor je medewerkers en klanten biedt de koppeling meer voordelen. Zo hoeft de klant niet meer fysiek aanwezig te zijn bij de ondertekening van het document. Daarnaast kunnen de afgeronde documenten gecontroleerd worden op kantoor alvorens die ter ondertekening naar de klant verzonden worden.

Meerdere organisaties halen hier hun eigen unieke voordeel uit. Wil jij ook starten met het ondertekenen op afstand? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees hier meer over onze koppeling met Signrequest.

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.