Open formulieren met NFC in Incontrol

07 juli 2018

Incontrol heeft het mogelijk gemaakt om formulieren te koppelen aan NFC-tags. Hiermee wordt het invullen van formulieren nog leuker!

NFC tag scannen met applicatie

De NFC-functie biedt uitkomst voor formulieren die altijd op dezelfde locatie ingevuld moeten worden. Plak de NFC-sticker op een locatie en koppel het juiste formulier aan de tag. Scan de sticker via de app van Incontrol op je smartphone en het juiste formulier verschijnt om ingevuld te worden.

Inspecties en audits

De NFC-feature is zeer geschikt voor bedrijven waar regelmatig inspectierondes gelopen moeten worden. Wanneer er op elke locatie stickers zijn opgehangen, weet je zeker dat de juiste formulieren op de juiste locatie gekoppeld worden.

Daarnaast kan de NFC-feature dienen als controle op locatie bij onregelmatige inspecties, bijvoorbeeld wanneer een reparateur het dak op moet. Door een formulier met veiligheidsinstructies te koppelen aan een NFC-sticker moet de reparateur deze eerst voordat hij aan zijn klus kan beginnen. Het formulier wordt geopend zonder dat hij een Incontrol-account nodig heeft.

Tags Koppelen

Om gebruik te maken van de NFC-feature is een smartphone met NFC-functionaliteit nodig. Voor Android-toestellen met NFC-mogelijkheid moet deze direct worden aangezet. Voor iOS-telefoons met NFC is deze standaard beschikbaar. Bekijk de video waarin stap-voor-stap wordt uitgelegd hoe NFC-tags gekoppeld moeten worden.

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.