Productielocatie IFF voert 6S audits uit met Incontrol

18 juli 2019

Incontrol heeft er een nieuwe gebruiker bij. De productielocatie van International Flavors and Fragrances (IFF) in Tilburg gaat de 6S audit op de werkvloer digitaliseren met Incontrol.

6S audits bij IFF

IFF is een van de grootste producenten van geur- en smaakstoffen ter wereld. De producten worden onder meer toegepast in levensmiddelen, dranken, parfums en wasmiddelen. IFF heeft vestigingen in 37 landen met evenveel productievestigingen. Er werken 7.300 mensen.

Willekeurige 6S vragen

Dagelijks voeren de auditoren van de productielocatie in Tilburg 6S audits uit in de organisatie. Dit is een variant op de 5S audit, waarbij de zesde 6 extra nadruk op veiligheid (safety) wordt gelegd.

De audits nemen veel tijd in beslag. Door de deze te digitaliseren met Incontrol hebben de auditoren van IFF sneller een afgerond rapport van de audit, zodat zij meer tijd over houden om de dagelijkse bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Zo hoeven de auditoren straks niet meer alle vragen van de audit te beantwoorden, maar zal Incontrol willekeurig een aantal vragen uit het antwoordformulier genereren. Uiteraard komen alle vragen wel een keer aan de beurt. Dit levert een kortere duur van de werktijd op, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid op de werkvloer.

Zelf digitaal auditen?

Incontrol is hét platform voor audits en inspecties. Digitaliseer formulieren met de Form Builder. Voer inspecties of controles uit met de app op een smartphone of tablet. Los verbeterpunten die uit deze inspecties naar voren komen op door via het platform de juiste partijen aan te sturen. Via de app communiceer je over een verbetering, zodat de kwaliteit, veiligheid en compliancies van jouw organisaties vooruitgaan.

Voer je zelf 5S of 6S audits uit met Incontrol? We hebben alvast op een rijtje gezet waarom je deze moet digitaliseren.

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak