Zorg van de Zaak kiest voor Incontrol

15 juli 2016

Zorg van de Zaak is met meer dan 60 vestigingen en 7 zorg specialismen de grootste ARBO-organisatie van Nederland.

Applicatie Zorg van de Zaak op iPhone

Deze innovatieve arbeidsdeskundige staat bekend om haar specialistische aanpak op het gebied van verzuim, preventie en re-integratie. Na een onderzoekstraject van twee weken heeft Zorg van de Zaak voor Incontrol gekozen.

Hun doel: werknemers gezond laten werken, verzuim beperken en inzetbaarheid van werknemers verhogen. Daar is transparantie en overzicht voor nodig, zodat de risicogebieden van cliënten in één oogopslag duidelijk zijn. Om vervolgens samen met de klant toe te werken naar het gewenste resultaat.

Om dit doel zo toekomstgericht en (kosten)efficiënt mogelijk te behalen, zocht Zorg van de Zaak naar een betrouwbare en overzichtelijke mobiele applicatie van hoge kwaliteit. Een applicatie die werk uit handen neemt, professionele rapportages maakt, moeiteloos communiceert met alle back-end systemen, gebruiksvriendelijk is en overzicht geeft. De mobiele applicatie Incontrol van Maxdoro voldoet aan al deze wensen.

Zorg van de Zaak heeft gekozen om Incontrol volledig on-premise te laten draaien. Ook is de applicatie en de look&feel van de digitale omgeving speciaal op de huisstijl van Zorg van de Zaak aangepast. In eerste instantie zet Zorg van de Zaak Incontrol in voor de afdeling Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). In de toekomst zal de applicatie stap voor stap worden uitgebreid naar haar andere disciplines.

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak