API & Integratie

Klanten met een Enterprise van Incontrol kunnen automatisch verzamelde data vanuit Incontrol doorsturen naar andere systemen.

Deel data met andere systemen via de API van Incontrol

Klanten met een Enterprise licentie van Incontrol kunnen verzamelde data vanuit Incontrol automatisch doorsturen naar andere systemen. Zo beschik je altijd en overal over de juiste gegevens.

Om dit mogelijk te maken heeft Incontrol een API (Application Programming Interface) ontwikkeld, zodat programma’s en systemen met elkaar kunnen communiceren. Incontrol is daarmee te koppelen aan vrijwel alle software van derden. Samen met het technische team van jouw organisatie kunnen we iedere denkbare koppeling realiseren dankzij deze flexibele API.

Overzicht

Zet automatisch formulieren klaar voor gebruikers, exporteer gegevens aan het CRM/ERP-pakket en activeer opvolgende formulieren, evenementen of workflows.

Hier zijn een paar voorbeelden die mogelijk zijn met de API-koppeling van Incontrol:

  • Stuur berichten naar andere applicaties op basis van ingediende formulieren.
  • Start taken en formulieren vanuit systemen van derden.
  • Toegang tot formuliergegevens binnen andere systemen.
  • Maak en beheer gebruikers via de API.
  • Maak en beheer structuren van systemen van derden.
  • Wijzig formulierconfiguraties met behulp van de API.

Single Sign-On

Door Single Sign-On te gebruiken hoeven gebruikers maar een keer in te loggen op verschillende systemen. Dit vermindert de risico’s die komen kijken bij het opslaan en beheren van inloggegeven voor verschillende pakketten.

Incontrol is te configureren met Microsoft Office 365 Active Directory. Werkt jouw organisatie met een ander systeem? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen doornemen.

Start direct met Incontrol

Probeer de applicatie nu vrijblijvend 30 dagen gratis uit