Incontrol 2.6.0

Android

Plan mijn afspraak

Incontrol 2.6.0

02 mei 2022

Account wijzigen 

Het is vanaf nu mogelijk om informatie te vinden over het stopzetten van je licentie en het verwijderen van je data. Deze kun je vinden in je gebruikersprofiel. 

De werking van downloaden van documenten is gewijzigd 

Voorheen werden al je documenten tot 30 dagen terug automatisch gedownload naar je Apple of Android device. Na deze update worden documenten niet meer automatisch gedownload naar je telefoon of tablet. Een document kun je handmatig ophalen door erop te klikken als je deze toch na het afronden van een concept wilt inzien. 

Via de instellingen van de app kun je ervoor kiezen om na het afronden van een concept het document automatisch te laten downloaden. Dit zal dan wel het dataverbruik van je telefoon of tablet verhogen. 

Opgeloste problemen: 

  • Enkele problemen met betrekking tot de gebruikersinterface en waarbij gegevens over elkaar geplaatst werden zijn opgelost. 
  • Lokaal opgeslagen PDF’s worden nu juist verwijderd op basis van de opgegeven instellingen

Gefaseerde release

Doordat we de app gefaseerd updaten, kan het zijn dat de update voor jouw device nog niet beschikbaar is. Hou je updates dan ook in de gaten of laat de app automatisch updaten om direct de juiste versie te gebruiken als deze beschikbaar is.

Alle Android releases van Incontrol

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak