Incontrol 4.15

Portal (web)

Incontrol 4.15

20 december 2022

Nieuwe features

- Importeer dynamische gegevens Ga aan de slag met de vernieuwde Excel importfunctionaliteit. Hiermee importeer je in één keer de klantgegevens en alle objectgegevens van deze klant in jouw formulieren. Zo kun je naast de klantgegevens ook direct de gegevens van de verschillende assets van deze klant inladen, zonder dat je deze iedere keer handmatig dient in te voeren. Wil je per asset ook nog verschillende onderdelen waar je de stamgegevens wilt opgeven? Ook deze importeer je in dezelfde import. Dit maken we mogelijk doordat je nu je Excel-bestand kunt uploaden en verschillende tabbladen aan elkaar koppelt. Gekoppelde sheets importeer je direct in een dynamische content. Je kunt hier al gebruik van maken met een Professional licentie of hoger. In ons HelpCenter leggen we je precies uit hoe je dit zelf kunt inrichten in jouw formulieren.

- Keuzeopties verbergen als alias niet bekend is Wist je dat je in onze Audit, Checboxlijst, Dropdown, Meerkeuze en Waardering elementen aliassen kunt gebruiken als keuze opties? Waar je voorheen de alias altijd zichtbaar was, wordt de keuzeoptie nu verborgen als de waarde van de alias niet gevuld is. Op deze manier ziet de eindgebruiker enkel de keuzeopties die van toepassing zijn. Zo worden je formulieren nog dynamischer.

- Ongebruikte formulieren Met deze update maken we het ook mogelijk dat we de formulieren die in de afgelopen 6 maanden niet gebruikt zijn markeren als inactief. Via het web kun je naar 'Formulieren' navigeren als je rechten hebt om formulieren te beheren en daar kun je zien welke formulieren niet meer gebruikt worden. Op deze manier kun je ervoor kiezen of dit formulier nog wel nodig is en verwijderd kan worden. Zo heb jij een opgeruimde omgeving en help je ons met het opschonen van de database.

Diverse bugfixes

Enkele bugs opgelost met betrekking op:

  • Het tonen van het logo bij het wachtwoord vergeten scherm
  • Het versturen van emails met bijlagen groter dan 10 mb
  • Checkboxlijsten en Meerkeuze elementen met afbeeldingen
  • Het weergeven van dynamische content
  • Het weergeven van repeater elementen
Alle Portal (web) releases van Incontrol

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.