Focus op de écht belangrijke dingen met behulp van Software Robots

Koppel Incontrol met behulp van Robotic Process Automation aan andere systemen en verbeter jouw werkprocessen. Zo verleg jij de focus op dat wat écht belangrijk is.

Zijn jouw inspecteurs drukker met het overzetten van gegevens, dan het uitvoeren van de daadwerkelijke inspectie? Moeten jouw collega’s vaak data uit andere softwaresystemen invoeren in Incontrol? Laat Software Robots deze klusjes overnemen, zodat de focus komt te liggen op dat wat belangrijk is voor jouw organisatie.

Robotic Process Automation (RPA) is een nieuwe manier om Incontrol te koppelen aan andere systemen. Door Software Robots te integreren kunnen we werkprocessen binnen jouw organisatie nog verder automatiseren.

Werk samen met je nieuwe collega

Open het formulier met de app

Tijdens het invullen van het formulier zijn er misschien invulvelden waarvan je de informatie al weet. De data staat bijvoorbeeld in een Excel-bestand of komt uit andere softwaresystemen. Het invoeren van deze gegevens kan aanvoelen als dubbel werk.

De Robot helpt met invullen

Door deze software te koppelen aan Incontrol met behulp van RPA, zullen Software Robots de bekende data uit andere systemen invoeren in jouw formulier. Dit zullen ze altijd foutloos doen, zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag. Zo beschik je altijd over de meeste recente data.

Controleer en rond af

Controleer de gegevens die de Software Robot heeft ingevoerd en vul de overgebleven velden zelf in. Na afronden van het formulier kan een Software Robot de verzamelde gegevens weer sturen naar andere systemen. Zo beschik je altijd en overal over de juiste data.

Wil jij ook Software Robots voor jouw organisatie? Plan dan geheel vrijblijvend een demo in om de mogelijkheden te bespreken met een van onze experts.

Terug naar audits & inspecties

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.