Formulier ontwikkeling

Wij helpen graag met het digitaliseren van al je formulieren.

Jouw formulieren, onze expertise

Onze Customer Success Managers staan te springen om samen met jou aan de slag te gaan, zodat je niet zelf het wiel hoeft uit te vinden. Daarbij luisteren we aandachtig naar jouw situatie en wordt er samen gekeken hoe jouw organisatie zo efficiënt mogelijk met Incontrol kan werken. Zo bekijken we hoe we jouw werkproces zo veel mogelijk kunnen automatiseren en integreren met jouw bestaande software-systemen, met als doel om een gebruiksvriendelijke oplossing te creëeren voor de eindgebruiker.

Gegevens verzamelen en analyseren

Met jouw kennis van de processen en onze kennis van Incontrol zijn we instaat om het beste resultaat neer te zetten. Daarnaast kunnen onze medewerkers de verzamelde gegevens omzetten naar een krachtig dashboard. Op deze manier neem je de volgende stap en kun je trends ontdekken die je kunt benutten voor het optimaliseren van je werkproces. Ook kun je zo problemen beter signaleren en hier tijdig op ingrijpen.

Jouw formulieren laten ontwikkelen?

Gebruik onderstaande link, beantwoord een paar korte vragen en maak gebruik van de mogelijkheid om je formulieren te uploaden. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Hopelijk tot snel!

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.