Automations

Werk 20% sneller door automatische acties te integreren in je dagelijkse werkzaamheden.

Dynamische formulieren dankzij Automations

Statische formulieren kunnen inefficiënt en tijdrovend zijn als niet alle delen van het formulier relevant zijn voor jouw rapportage. Met dynamische formulieren kun je tijd en geld besparen doordat de gebruiker enkel nog de relevante informatie hoeft op te te geven en ar automatische handelingen worden uitgevoerd. Met Incontrol Automations kun je namelijk de handmatige handelingen tot een minimum beperken, zodat gebruikers nog efficiënter omgaan met hun tijd.

Op basis van vooraf ingestelde condities worden gebruikers door een inspectie, audit, checklijst en andere formulieren geloodst. De condities worden ingesteld volgens het “If This Then That” principe. Dit betekent dat als een onderdeel uit het formulier voldoet aan de ingestelde voorwaarde, er automatisch een vervolgactie wordt uitgevoerd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het tonen van een nieuwe vraag of het automatisch versturen van jouw verzamelde data naar een dashboard.

Automatisch vervolgprocessen lanceren

Tijdens het uitvoeren van een rapportage worden er vele zaken vastgelegd. Op basis van deze vastgelegde data kun je nu automatisch vervolgacties uitvoeren buiten het formulier, zodat deze niet handmatig aangemaakt hoeven te worden.

Wordt er tijdens je audit of checklijst een gebrek of non-confirmity ontdekt? Dan worden er automatisch tickets aangemaakt binnen Incontrol, zodat de betreffende afdeling direct aan de slag kan om het op te lossen. Voeg daar een notificatie aan toe, zodat iedere belanghebbende daar volledig automatisch van op de hoogte wordt gebracht. ticket automation Je kunt Incontrol vervolgens automatisch een vervolgtaak laten inplannen, zodat je deze vanuit Incontrol kunt starten voor de volgende keer zonder extra handelingen. Regelmatig komt het voor dat je nog extra formulieren nodig hebt op locatie die ook ingevuld moeten worden. Incontrol zorgt dat deze automatisch klaar staan met de juiste informatie, zodra de rapportage is afgerond.

Werk zo efficiënt mogelijk door binnen jouw formulierenstroom alle functionaliteiten van Incontrol geautomatiseerd binnen te laten werken!

Integraties geautomatiseerd

De grootste tijdswinst wordt behaald door jouw eigen ERP- of CRM-software, ticketsysteem, planningssoftware, BI-dashboarding of andere software te koppelen aan Incontrol. Hierdoor hoeven de eindgebruikers nooit meer handmatig gegevens van A naar B over te zetten. Incontrol doet dit volledig geautomatiseerd.

Condities zorgen ervoor dat gegevens op de juiste momenten worden uitgewisseld met verschillende softwarepakketten. Hierdoor wissel je alleen de data uit die op dat moment nodig is.

De logische vervolgstap is het analyseren van de verzamelde data. Samen met onze Customer Success Manager kunnen wij ervoor zorgen dat al jouw data in overzichtelijke Dashboards getoond wordt. Door te werken met dashboards krijg je inzicht in trends en ontwikkelingen waardoor je kunt zien hoe je workflows kunt versnellen en eventuele problemen vroegtijdig kunt signaleren.

BI-Dashboard

Nieuwsgierig geworden wat Incontrol Automations voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een vrijblijvende afspraak in voor meer informatie.

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.