Kwaliteitsmanagement

Digitale kwaliteitskeuringen met de formulieren van Incontrol.

Logo Optisport
Logo BTL Nederland
Logo Van Mossel Automotive Groep
Logo Voestalpine
Logo Erasmus MC
Logo Radboudumc
Logo LabWest
Logo Flevoziekenhuis

Het platform voor digitale kwaliteitsmanagement

Als kwaliteitsmanager streef je naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van je producten, het productieproces, de dienst of organisatie. Om dit te bereiken voer je regelmatig kwaliteitskeuringen uit. Op die manier waarborg je de kwaliteit binnen de organisatie.

Met Incontrol kunnen kwaliteitsmanagers eenvoudig kwaliteitskeuringen digitaliseren. Door de keuringen te vertalen naar een digitaal formulier, kunnen deze altijd en overal ingevuld worden met een smartphone of tablet. Koppel Incontrol aan een BI-dashboard, zodat je na de keuring direct kan zien wat de uitkomsten zijn van de keuring. Zo zie je waar het mis gaat en kan je hier direct acteren. Op die manier blijft de kwaliteit van jouw organisatie op hoog niveau.

Tools voor digitale formulieren

Direct starten

Een snelgroeiende Template Store met formulieren om direct te kunnen beginnen.

Ontwikkel zelf

Bouw zonder kennis van IT zelf kwaliteitsformulieren met de Form Builder.

API-koppelingen

Verwerk automatisch kwaliteitsinspecties naar een ERP-pakket.

Data verzamelen

Ontdek trends om de processen te optimaliseren.

Veilige omgeving

Alle data is opgeslagen in een ISO 27001 gecertificeerde omgeving.

Scores

Voeg scores toe zodat je de kwaliteit van de organisatie kan analyseren.

Kwaliteitsmanagement met Incontrol

Met Incontrol kan je als kwaliteitsmanager snel actie ondernemen als blijkt dat er iets niet goed gaat. We leggen in een aantal stappen uit hoe dit proces eruit zou kunnen zien:

  1. Kwaliteitsmanagers kunnen in Incontrol taken aanmaken voor de keurder die de kwaliteitskeuring moeten uitvoeren.
  2. De keurder krijgt op zijn telefoon een notificatie dat een taak klaar staat. Aan deze taak is het juiste formulier gekoppeld dat ingevuld moet worden.
  3. De basisgegevens, zoals locatie, datum en tijd, hoeft de medewerker niet meer in te vullen; deze worden automatisch geïmporteerd vanuit een gegevensbron.
  4. De keurder doorloopt de checklists in Incontrol en voert het onderhoud uit. Opmerkingen en gebreken worden direct geregistreerd in de app.
  5. Wanneer alle vragen door de keurder zijn ingevuld rondt hij de kwaliteitskeuring af met een digitale handtekening.
  6. De verzamelde gegevens worden opgeslagen in de cloud en direct gestuurd naar een BI-dashboard.
  7. De kwaliteitskeurder ziet direct waar het misgaat en kan actie ondernemen door bijvoorbeeld een ticket in te schieten en deze aan te wijzen aan een verantwoordelijke.
  8. Degene die het ticket moet oppakken ontvangt een melding en krijgt in een handig overzicht precies te zien wat er mis is en welke prioriteit het heeft om het op te lossen.

Dit is een voorbeeld hoe kwaliteitsmanagement kan werken binnen Incontrol. Maar uiteraard zijn er nog vele andere toepassingen. Benieuwd of jouw toepassing ook mogelijk is?

Neem dan contact met ons op.

Direct aan de slag met bestaande templates

Op dit moment zijn de volgende formulieren voor kwaliteitsmanagement beschikbaar in de Template Store van Incontrol. Maak vandaag nog een account aan en probeer Incontrol de eerste veertien dagen gratis.

Staat jouw formulier er niet bij? Schrijf je dan in voor de gratis proefperiode van Incontrol. Direct na het aanmelden kan je een formulier uploaden. Samen met een consultant ga je op zoek naar de juiste oplossing voor jou.

NEN-EN-ISO 9001:2015 NL
Verbetervoorstel
Ongevallen registratie
Hygiëne checklist

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.