Pally Biscuits

Voedingsindustrie.

Plan mijn afspraak

Pally Biscuits blinkt uit in het produceren van zoete biscuits. Jaarlijks worden er in de fabriek van Pally Biscuits miljarden koekjes gebakken, die over de hele wereld worden gegeten.

Garantie op kwaliteit

Bij Pally Biscuits wordt er dagelijks gewerkt aan het perfectioneren van de biscuits. Om de kwaliteit hiervan te waarborgen is het belangrijk dat de recepturen exact zijn, dat er wordt gewerkt met de juiste ingrediënten en dat de machines op de goede manier zijn afgesteld.

Daarnaast moet Pally Biscuits voldoen aan een aantal certificeringen, zoals een BRC-Certificaat, IFS-Certificaat, RSPO-Certificaat, de Gedragscode Voedselveiligheid en aan de ETI Base Code.

Daarom worden er in de fabriek van Pally Biscuits audits en inspecties uitgevoerd. Een verkeerde instelling van een machine kan zorgen voor kwaliteitsverlies van de biscuits. Dat mag natuurlijk niet gebeuren.

Het productieproces van Pally Biscuits

Van digitaal naar toewijzing

De inspectierondes en audits zijn in de fabriek van Pally Biscuits gedigitaliseerd met Incontrol. Via de Form Builder hebben zij een digitale versie van de inspectieronde gemaakt.

Deze worden nu op gezette tijdstippen uitgevoerd met een tablet. De informatie uit deze audits wordt real-time verstuurd naar de beheerder. In één oogopslag ziet hij welke knelpunten er zijn.

Opvolging uit inspecties

De beheerder kan via Incontrol de knelpunten toewijzen aan collega’s. Zo kunnen zij snel aan de slag om deze op te lossen, zodat de processen in de koekjesfabriek goed blijven verlopen.

Via Incontrol werken beheerder en collega’s samen door te communiceren over deze processen. Zo wordt voorkomen dat mensen dubbel werk oppakken, of dat er juist taken blijven liggen. Mede dankzij Incontrol kan Pally Biscuits de kwaliteit van de biscuits garanderen.

Terug naar klantverhalen

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak