Daken

De mobiele app voor dakdekkers

  • Bespaar tijd, geld en verhoog de kwaliteit
  • Werkt op smartphone, tablet en in de browser
  • De meest complete oplossing voor digitale inspecties

Incontrol wordt vertrouwd door vele organisaties

Van A tot Z je formulieren gedigitaliseerd

Met Incontrol digitaliseer je eenvoudig al je werkzaamheden op en rondom het dak. Plan je medewerkers in voor het uitvoeren van inspecties, inventarisaties, onderzoek en onderhoud. Breng snel en gemakkelijk een advies uit naar je klanten via een overzichtelijke rapportage. Door je werkbonnen te integreren met je bestaande formulieren heb je automatisch de werkzaamheden, uren, gebruikte materialen en gereden kilometers vastgelegd. Met de integraties van Incontrol worden deze automatisch naar je backoffice gestuurd en een factuur opgemaakt.

[object Object]

Werk snel en nauwkeurig

Met de apps van Incontrol kan je altijd en overal aan de slag. Jij en je klanten ontvangen direct een mooie afgeronde rapportage en via de API staan de gegevens direct in je backoffice.

[object Object]

Plan je buitendienst

Koppel je eigen planningssoftware aan Incontrol en plan je medewerkers in. Via de handige integratie start automatisch het juiste formulier.

[object Object]

Direct factureren

Vul je werkbon digitaal in en laat je klant digitaal ondertekenen en de gegevens staan automatisch in je backoffice. De factuur kan meteen verstuurd worden.

Werk efficiënter met Incontrol

Met de digitale oplossing van Incontrol zijn conditiemetingen en dakinspecties nog nauwkeurige uitgevoerd. Doordat je de gegevens digitaal verzameld met behulp van je smartphone of tablet heb je automatisch de foto's al op de juiste plaats staan en bespaar je veel tijd. Direct na afloop samen met de klant het rapport controleren en ondertekenen, daarna ontvangt de klant een professionele rapportage via de mail en worden de gegevens ingeladen in een dashboard. De medewerker kan direct door naar de volgende afspraak.

Dankzij de handige integraties hoeven administratieve medewerkers geen gegevens meer over te typen naar een ander systeem en kunnen ze andere werkzaamheden oppakken. Incontrol maakt het mogelijk om meer tijd te besteden aan de werkzaamheden die ertoe doen.

[object Object]

Werk samen met collega's

Door de koppelingen van Incontrol met je andere software staan medewerkers nauw met elkaar in verbinding.

[object Object]

Veilige data opslag in de cloud

Alle verzamelde data wordt opgeslagen in de Microsoft Azure Cloud. Deze staat op een ISO 27001 gecertificeerde server.

[object Object]

Bespaar nog meer tijd

De koppelingen van Incontrol werken twee kanten op, zodat je ook eenvoudig gegevens in je formulieren kunt inladen.

Koppel met je backoffice en bespaar tijd

Met behulp van de API is Incontrol eenvoudig te koppelen met je eigen backoffice. Haal eenvoudig klantgegevens, materialen en kosten op uit je backoffice voor in je formulieren. Na het afronden van de documenten worden deze automatisch weer in je backoffice geladen, zodat deze niet meer handmatig overgezet hoeven te worden. Je kan direct automatisch factureren. Koppel je planning aan Incontrol en de juiste formulieren worden automatisch toegewezen aan je buitendienst. Ontdek welke integraties wij hebben.

[object Object]

Automatische synchronisatie

Automatisch de juiste data beschikbaar voor het versnellen van je processen

[object Object]

Koppelingen aanleggen

Indien er nog geen bestaande koppeling is dan gaan we samen kijken naar het realiseren van een dergelijke koppeling.

[object Object]

Im- en exporteren binnen handbereik

Haal data uit je backoffice en plaats deze automatisch terug in je backoffice systeem

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.