Declaratie app

Declareer digitaal uren, bonnen en facturen met de digitale formulieren van Incontrol.

Digitaal declareren met de Incontrol Declaratie app

Met de gratis digitale Formulieren app van Incontrol kan je eenvoudig declaraties indienen met je mobiele telefoon of tablet. Zo heb je nooit meer last van papieren bonnen of de rompslomp van een papieren administratie.

Verrijk digitale declaraties met een foto van de bon. Met de fotobewerking-functionaliteit kan je foto's en afbeeldingen bewerken, zodat je precies kan aangeven wat je wilt declareren. Onderteken de declaratie met een digitale handtekening.

Koppel Incontrol met je boekhoudpakket en digitaliseer het volledige declaratieproces van jouw organisatie.

De meest complete Declaratie app

Digitaal ondertekenen

Onderteken een declaratie met een digitale handtekening

Voeg foto's toe

Voeg foto’s van bonnen toe met je smartphone of tablet en bewerk de foto in de app.

Safe cloud opslag

Alle verzamelde data wordt veilig opgeslagen op een ISO 27001 gecertificeerde server.

24/7 beschikbaar

Vul digitale declaraties zonder internetverbinding in op de gratis app voor iOS en Android 10.

Online samenwerken

Digitaliseer met de mobiele app van Incontrol en sta altijd in contact met collega’s.

Automatische berekening

Dankzij de rekenfunctionaliteit maak je nooit meer rekenfouten.

Hoe maak je een digitale declaratie met Incontrol?

Met de digitale formulieren van Incontrol kan je direct starten met een voorbeeldformulier uit de Template Store. Je kan ook je eigen digitale formulier maken met de uitgebreide Form Builder.

In de Formulieren app van Incontrol kan je een digitaal formulier selecteren. Je krijgt dan een formulier in de Inspectie app die je kan invullen. Hier zijn meer dan 40 verschillende soorten invulvelden beschikbaar. Denk aan het registreren van uren, datum en tijd, digitale handtekeningen en vrije invulvelden.

Na het invullen rond je een formulier af in de app met een digitale handtekening en ontvang je een volwaardige pdf-rapportage. Dit rapport kan je delen, zodat deze ook door bijvoorbeeld administratief medewerkers gebruikt kan worden, of meteen aan de klant verstuurd kan worden.

1. Meld je gratis aan bij Incontrol

Om direct te starten met digitale declaraties met de mobiele app van Incontrol, meld je je eerst aan. Dit is geheel gratis. Met je inloggegevens log je iedere keer weer in als je de app wilt gebruiken. Zo kan je altijd met je digitale formulieren aan de slag. Oudere formulieren worden altijd opgeslagen.

2. Voeg een digitaal inspectieformulier toe uit de Template Store

In de Template Store van Incontrol vind je verschillende kant-en-klare voorbeeldformulieren voor digitale declaraties. Vanuit de Template Store voeg je een declartatie formulier direct toe aan de app. Op die manier kan je direct aan de slag. Je kan elk formulier ook personaliseren met de Form Builder als je dat wilt.

3. Incontrol koppelen

Incontrol kan direct worden gekoppeld aan externe programma’s. De gegevens komen dan direct in de juiste systemen te staan. Ook kan je data importeren in het Incontrol platform en inladen in de digitale formulieren.

4. Nieuw digitaal declaratieformulier maken

Na het uitvoeren van de vorige stappen, kun je beginnen met je eerste digitale declaratie. Dit kan nu via de app van Incontrol op de smartphone of tablet. Je kan dus ook op locatie een declaratieformulier invullen. Valt de verbinding weg? Geen nood! Er wordt een offline kopie gemaakt, die wordt gesynchroniseerd zodra de verbinding weer terug is

5. Gegevens invullen

Met de app van Incontrol leg je op een eenvoudige manier data vast. Incontrol heeft meer dan 40 verschillende soorten invulvelden beschikbaar. Denk aan het registreren van uren, datum en tijd, digitale handtekeningen en vrije invulvelden.

6. Handtekening zetten

Onderteken een declaratie met een digitale handtekening. Door een declaratie digitaal te ondertekenen beschik je over een rechtsgeldige ondertekening van een document. Daarmee valideer je de geldigheid van je declaraties. Een urendeclaratie inspectie kan door meerdere mensen digitaal worden ondertekend waarmee iedereen instemt met gedeclareerde uren.

7. Getekend declaratieformulier versturen

Stuur een digitaal getekende declaratie naar andere systemen. Dat kan bijvoorbeeld met de API-koppeling. Wil je een formulier liever via e-mail versturen dan kan dit uiteraard ook direct vanuit de digitale Declaratie app van Incontrol.

De digitale formulieren van Incontrol gebruik je voor meer dan alleen declaraties

Digitaliseer met Incontrol ook audits, checklists, declaraties, inspecties en logboekregistraties

  • Digitaal declareren met je mobiel
  • Altijd en overal een actuele administratie beschikbaar
  • Data export naar Word, Excel of pdf
  • Factureer uren automatisch naar de klant
  • Koppel Incontrol met jouw eigen boekhoudsysteem en digitaliseer het gehele declaratieproces.

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.