eLabgids

Referentiewaarden altijd en overal beschikbaar

  • Altijd up-to-date met de laatste referentiewaarden
  • De apps werken altijd en overal. Ook zonder internetverbinding.
  • Koppel met uw LIS, importeer Excel of gebruik het CMS

Meer dan 20 ziekenhuizen en 30.000 gebruikers vertrouwen op de eLabgids

De slimste oplossing voor het beheren en beschikbaar maken van referentiewaarden

Of je nu in het lab de informatie direct vanuit het LIS laat inlezen, via Excel de informatie importeert of via het gemakkelijke CMS invoert, de referentiewaarden, contacten en nieuws uit het lab zijn met de eLabgids altijd en overal beschikbaar. De eLabgids bestaat uit één database die ontsloten wordt via een responsive website en eigen apps voor iOS en Android. Is er even geen internet, dan werken de apps ook gewoon offline.

[object Object]

Koppel met het LIS of importeer bepalingen direct uit Excel

De eLabgids is voorbereid om data op te halen via een API van het door jou gebruikte LIS. Is er geen API beschikbaar, dan kan er altijd vanuit een export naar Excel een import worden ingelezen.

[object Object]

Beheer alle data en bepaal wat zichtbaar is per gebruikersgroep

Zijn niet alle gegevens voor alle gebruikers relevant? Categoriseer en groepeer data met de ingebouwde groepen in de eLabgids. Elke gebruiker ziet alleen die data behorende bij de eigen groep.

[object Object]

Raadpleeg de bepalingen via de website of de iOS- en Android-apps

Alle informatie in de eLabgids is via de responsive website en eigen apps voor iOS en Android te raadplegen. De gebruiker kiest zelf het eigen favoriete kanaal.

Beheer alle informatie uit het lab eenvoudig met het gebruiksvriendelijke CMS

Met het Content Management Systeem (CMS) beheer je op eenvoudige wijze alle informatie uit het laboratorium. Bepalingen, contacten, storingen, nieuws en informatie koppel je aan een of meerdere gebruikersgroepen of locaties. Verrijk geïmporteerde bepalingen met extra informatie zoals bijlagen en/of toelichtingen. Door gebruik te maken van de standaard template blijven alle bepalingen consistent.

chrome browseredge browserfirefox browsersafari browser
[object Object]

Gebruikersgroepen

Elke gebruiker, inclusief de anonieme en publiek toegankelijke data, is gekoppeld aan groepen. Zo kan de eLabgids simpel die data beschikbaar maken voor de gewenste doelgroepen.

[object Object]

Dataverrijking

Alle gegevens kan je zelf beheren middels het zeer gebruiksvriendelijke CMS. Ook alle uit het LIS of Excel geïmporteerde bepalingen. Voeg bijvoorbeeld bestanden of afbeeldingen van afname containers toe vanuit de mediabibliotheek.

[object Object]

Structuur

De beheerder definieert en beheert de standaardstructuur, de template, waaraan de informatie moet voldoen. Zo blijft de presentatie consistent, óók als er meerdere personen aan werken.

Altijd de juiste informatie online dankzij de 4-ogen methodiek

Via het intuïtieve en eenvoudige CMS kan je direct bepalingen toevoegen en bestaande bepalingen beheren en voorzien van een update. De informatie niet direct publiceren, maar eerst laten controleren door een aandachtsgebiedhouder is via de 4-ogen methodiek gewaarborgd. De review van de aanpassingen is overzichtelijk. De bestaande situatie wordt letterlijk naast de nieuwe situatie gezet – met heldere kleuren - en in een oogopslag is duidelijk welke informatie is toegevoegd, gewijzigd of verwijderd.

[object Object]

Review

Vergelijk de nieuwe situatie met de oude en zie in een oogopslag wat er gewijzigd is. Ga zelfs terug in de tijd en zie hoe de bepaling door de tijd is veranderd.

[object Object]

Versiehistorie

Per bepaling is de hele historie van concept tot huidige gepubliceerde versie te raadplegen. In een duidelijke lijst is elke actie te zien, of het nu gaat om een aanpassing, een tijdelijk concept of verplaatsing naar de prullenbak.

[object Object]

Prullenbak

Bepalingen die verwijderd zijn kunnen eenvoudig weer hersteld worden in het beheer. Via de versiehistorie is ook direct inzichtelijk door wie en wanneer de referentiewaarden zijn weggegooid.

Alle bepalingen altijd en overal bereikbaar. Via de browser of met de apps.

Met apps voor zowel iOS als Android is de eLabgids beschikbaar op meer dan 99% van alle smartphones. De iOS- en Android-apps bieden de beste gebruikservaring en werken bovendien ook zonder internetverbinding. Wil je de eLabgids raadplegen met een desktopcomputer of laptop? Ook dat kan. De eLabgids werkt met alle moderne browsers.

[object Object]

Automatische synchronisatie

Wanneer de app een internetverbinding heeft zal deze automatisch bijgewerkt worden. Wil je de app toch vaker verversen? Dat kan altijd handmatig.

[object Object]

Werkt ook offline

Uiteraard zal de app de informatie blijven tonen als er geen internet is. Alle bepalingen en andere gesynchroniseerde data blijven offline altijd beschikbaar.

[object Object]

Locatiegerichte meldingen

Ontvang notificaties specifiek gericht aan een locatie of gebruikersgroep. U hoeft hiervoor alleen eenmalig push notificaties toe te staan voor de iOS- of Android-app.

Meer dan een handige applicatie met bepalingen

De eLabgids proberen?

Maak kennis met de eLabgids via onze demo-omgeving