Logboekregistraties

Digitaliseer logboekregistraties met Incontrol.

Blanco
Logo Optisport
Logo The Chicken Bar
Logo Erasmus MC
Logo Voestalpine
Blanco

Vul digitaal het logboek in met de app van Incontrol

Het bijhouden van een logboek is voor veel bedrijven van cruciaal belang om de kwaliteit van geleverde producten of diensten op een hoog niveau te houden. Zo moeten organisaties die met levensmiddelen werken op gezette tijdstippen HACCP-controles uitvoeren, en moeten zwembaden regelmatig kwaliteitesmetingen van het zwemwater doen.

Door deze registraties met Incontrol uit te voeren, worden alle logboeken digitaal bewaard in de cloud. Zo heb je altijd beschikking tot je gegevens. Dit is handig wanneer bijvoorbeeld een externe instantie vraagt of deze de logboeken mag inzien.

Blijkt uit een logboekregistratie dat iets niet in orde is? Dan kan je direct een melding ontvangen op je device via de app van Incontrol. Zo kan je gelijk actie ondernemen en waarborg je de kwaliteit van jouw producten en diensten.

Het platform voor gedigitaliseerde logboeken

Direct starten

Een snelgroeiende Template Store met formulieren om direct te kunnen beginnen.

Ontwikkel zelf

Bouw zonder kennis van IT zelf logboekregistratie formulieren met de Form Builder.

Werk offline

Met een smartphone voor tablet Android of iOS.

Dashboard

Voeg scores toe waarmee je kan bepalen of de logboeken kloppen.

Ticketmanagement

Acteer direct op bevindingen in het veld met Incontrol ticketmanagement.

Veilige omgeving

Alle data is opgeslagen in een ISO 27001 gecertificeerde omgeving.

Logboekregistraties met Incontrol

Het uitvoeren van logboekregistraties met behulp van Incontrol is eenvoudig. We laten je in een paar stappen zien hoe dit gedigitaliseerde proces werkt.

  1. Maak voor verschillende registraties herhalende taken in Incontrol, zodat je weet dat het logboek op het juiste moment wordt gevuld.
  2. Degene die het logboek moet invullen ontvangt een notificatie van de taak.
  3. Via de smartphone of tablet wordt de taak geopend en kan de medewerker direct beginnen met het vastleggen van de gegevens.
  4. De registratie wordt ingevuld. Bij een afwijkende waarde wordt automatisch een notificatie verstuurd naar de verantwoordelijke partij.
  5. De verantwoordelijke partij kan vervolgens actie ondernemen als dat nodig is.
  6. Bij een audit of inspectie kunnen alle logboekregistraties uitgedraaid worden dankzij de exportfunctie. Zo hoef je niks meer in mappen te bewaren.
  7. Door Incontrol te koppelen aan een BI-Dashboard ontdek je direct trends.

Dit is een voorbeeld hoe logboekregistraties kunnen werken met de digitale formulieren van Incontrol. Maar uiteraard zijn er nog vele andere toepassingen. Benieuwd of jouw toepassing ook mogelijk is?

Neem dan contact met ons op.

Ga direct aan de slag met bestaande templates

In de Template Store van Incontrol vind je onder meer de volgende digitale logboek registraties. Zo kan je direct aan de slag met je eerste registratie.

Staat jouw formulier er niet bij? Schrijf je dan in voor de gratis proefperiode van Incontrol. Direct na het aanmelden kan je een formulier uploaden. Samen met een consultant gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor jou.

HACCP handelingen afdelingskeuken
HACCP temperaturen horeca
HACCP winkel
Checklist zwemwaterkwaliteit
Schoonmaaklogboek

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.