Slimme formulieren

Met de slimme digitale formulieren van Incontrol behoren zinloze registraties tot de verleden tijd.

Werk met slimme formulieren

Veel moderne organisaties gebruiken nog steeds pen en papier, spreadsheets of niet-flexibele software voor het invullen van formulieren. Deze methodes kosten veel tijd en daardoor dus automatisch ook veel geld. Gelukkig is er een oplossing.

Met Incontrol beschik je over een platform voor het verwerken van al jouw formulieren. Ga direct aan de slag met een bestaand formulier uit de Template Store of bouw zelf een formulier met de Form Builder. Met de apps van Incontrol kan je altijd en overal jouw formulieren invullen. Om de digitalisatie compleet te maken integreert Incontrol met de ICT-infrastructuur van jouw organisatie.

Met een uitgebreide set aan functionaliteiten kunnen werknemers in het veld eenvoudig gegevens verwerken in de digitale apps van Incontrol. Zo kunnen ze altijd en overal dynamische formulieren invullen, zelfs offline.

Locatie en tijd

Maak gebruik van de locatie en tijdvoorzieningen van de smartphone, tablet of computer.

Acties uitzetten

Laat Incontrol automatisch Cases, Taken en Notificaties maken via vooraf gedefinieerde condities.

Dynamisch

Met eenvoudige logica kunnen gebruikers naadloos door hun formulieren worden geleid op basis van de omstandigheden die ze tegenkomen.

Gegevens automatiseren

Incontrol geeft de mogelijkheid om gegevens uit Excel of eerder afgeronde documenten te importeren.

Formulier integratie

Verstuur en ontvang data van externe systemen en gebruik de API-koppeling van Incontrol om evenementen af te vuren naar andere systemen.

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.