Flexibele data

Importeer en exporteer data van en naar Incontrol.

Koppel Incontrol aan andere systemen

Het koppelen van gegevens tussen Incontrol en andere systemen moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom kan je eenvoudig data naar Incontrol importeren en ook vanuit Incontrol exporteren.

Importeer data naar Incontrol

Met de Excel-exportfuncties van bestaande systemen kan je data eenvoudig uploaden als gegevensbron naar Incontrol. Wanneer je deze functies koppelt aan de digitale formulieren kan je op locatie snel gegevens importeren.

Exporteer data vanuit Incontrol

De data die je verzamelt met het formulier kan je downloaden in een Excellijst. Deze kan je vervolgens weer importeren in bestaande systemen.

QR-codes

Met QR-codes kan je de workflow binnen Incontrol stroomlijnen. Start direct een nieuw formulier door een QR-code of NFC-chip te scannen. Stamdata die gekoppeld zijn aan deze code of chip wordt automatisch ingeladen in het formulier.

Hergebruik eerder verzamelde data

Vaak komt het voor dat je verzamelde gegevens uit eerdere formulieren wilt laten terugkomen in een nieuw formulier. Dat kan in Incontrol door gebruik te maken van de speciale importeerfunctie voor documenten om eerder gebruikte data opnieuw in te laden.

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.