Rapporten

Genereer automatisch digitale rapporten.

Ontvang direct een digitale rapportage

Met Incontrol bespaar je tijd op het maken van rapporten door digitale formulieren te gebruiken. Direct na het verzamelen van de data wordt automatisch een digitaal rapport gegeneerd in pdf, Word en Excel. Dit rapport kan je vanuit de mobiele app delen met anderen via e-mail.

Wordt er gekozen voor een oplossing met een API-koppeling? Dan ligt de weg open voor het automatisch verzamelen van gegevens met BI-tooling.

Pdf

Direct na het afronden wordt er automatisch een pdf-rapport aangemaakt. Bij een afgeronde synchronisatie wordt deze meteen verstuurd naar de juiste persoon, zodat hij of zij direct het rapport kan inzien.

Word

Met Incontrol kan je vooraf al bepalen wat de lay-out van het rapport wordt. Ondanks de vele mogelijkheden, begrijpen we de wens om de lay-out van een rapport nog verder op te maken. Daarom is het mogelijk om rapporten te downloaden in een Word-bestand.

Excel

Met behulp van de export functionaliteit naar Excel is het mogelijk om van een periode alle verzamelde data van een specifiek formulier te verzamelen. Koppel deze gegevens aan een eigen BI-tooling om trends te ontdekken.

API en Webhooks

Ga een stap verder en leg koppelingen aan tussen Incontrol en andere softwarepakketten. Op deze manier worden de gegevens direct op de juiste plek opgeslagen.

Lees meer over de API-koppeling van Incontrol.

Waarom kiezen klanten voor Incontrol?

Met Incontrol maak je zelf digitale rapportages maar je kan ook een voorbeeldrapportage gebruiken. Incontrol is de meest complete digitale formulieren oplossing voor het maken van rapportages met het grootste aanbod van mogelijkheden. Maak je eigen digitale verslaglegging die je digitaal kan ondertekenen en als e-mail, pdf, Word en Excel kan versturen.

Kolommen

Richt zelf een rapportage in en gebruik kolommen voor overzichtelijke Word en pdf-rapporten.

Eigen voorblad

Kies een voorbeeld-voorblad of maak met de Form Builder een eigen voorblad met jouw eigen logo en huisstijl.

Koptekst en voettekst

Maak je eigen koptekst en voettekst. Net zoals bij het voorblad kan je in de koptekst of voettekst een ander logo opnemen.

Samenvattingen

Laat de belangrijkste onderdelen van een digitaal formulier terugkomen in een automatisch gegenereerde samenvatting.

Deel je rapportage na afronding

Zodra een rapportage gereed is kan je de rapportage vanuit de mobiele app versturen. In de mobiele app kan je de rapportage digitaal ondertekenen en als e-mail, pdf, Word en Excel versturen.

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.