Offline formulieren

Maak online en offline gebruik van slimme digitale formulieren.

Werk offline met de apps van Incontrol

Medewerkers in het veld hebben met Incontrol altijd en overal toegang tot formulieren, taken, tickets en documenten. Voor het vertrek synchroniseren zij de applicatie, zodat ze beschikken over de meest actuele data die vanuit de server wordt ingeladen.

Op locatie kunnen ze direct aan de slag met het verzamelen van gegevens, het uitvoeren van taken en het oppakken van tickets. De app van Incontrol blijft altijd werken, ook als de internetverbinding even wegvalt of zelfs helemaal weg is.

Zodra er weer een werkende internetverbinding is, kan de gebruiker de app synchroniseren met de server. Hierdoor worden de nieuw verzamelde gegevens automatisch naar de server gestuurd en eventueel nieuwe taken of tickets opgehaald. Zo ervaart de gebruiker dezelfde prettige werking als wanneer online wordt gewerkt met de app.

Slimme formulieren

Omdat de formulieren lokaal op je device worden opgeslagen, kan je ook gebruikmaken van de formulieren als je offline bent.

Lees meer over de slimme formulieren van Incontrol

Opgeslagen acties

Acties die voortvloeien uit de afgeronde formulieren worden lokaal bewaard tot de app weer is gesynchroniseerd. Deze worden dan alsnog uitgezet bij de juiste personen.

Offline werken met taken en tickets

Zowel taken als tickets worden offline opgeslagen en kunnen worden afgehandeld wanneer nodig.

Lees hier meer over ticketmanagement

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.