Whitelabel

Krijg je eigen mobiele applicatie!

Branded applicatie

Maak van Incontrol een platform die past bij jouw organisatie. Het is mogelijk om Incontrol als Branded applicatie af te nemen. Je krijgt het platform dan volledig in de huisstijl van jouw organisatie opgeleverd.

Naast de huisstijl krijg je ook een persoonlijke omgeving van Incontrol. Ook kan je bouwen aan de Template Store die alleen toegankelijk is voor jouw organisatie.

Een persoonlijke app van Incontrol

Wanneer je ervoor kiest om Incontrol Whitelabel af te nemen ontvang je voor jouw organisatie en persoonlijke app voor Android of iOS. Deze app is voorzien van een app-icon die past bij jouw organisatie.

Er zijn twee mogelijkheden om de app te distribueren. Zo kan je ervoor kiezen om de app via een eigen store beschikbaar te stellen of kan je gebruikmaken van een Mobile Device Management (MDM) pakket.

Privé omgeving

Wanneer je ervoor kiest om Incontrol Whitelabel af te nemen, krijg je naast een eigen app ook de beschikking over een persoonlijk omgeving van Incontrol. Dankzij deze endpoint kan je meerdere organisaties of vestigingen aanmaken binnen de persoonlijke omgeving van Incontrol.

Op die manier behoud je het overzicht binnen Incontrol. Iedere organisatie of vestiging ziet alleen de omgeving van het endpoint waaraan het gekoppeld is.

Eigen Template Store

In de Template Store van Incontrol vind je standaardtemplates voor formulieren. Zo kan je direct aan de slag met het invullen van een formulier, zonder dat je deze zelf hoeft te bouwen.

Door Incontrol Whitelabel af te nemen krijg je beschikking tot en eigen Template Store. Deze kan je zelf vullen met formulieren die vaak binnen de organisatie gebruikt worden. Zo hoeft niemand steeds dezelfde formulieren te maken.

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.