Informatiebeveiliging

Alle verzamelde data uit jouw formulieren opgeslagen op een veilige plek.

Veilig werken met Incontrol

Informatiebeveiliging is voor ons even belangrijk als voor jou. Wie bedrijfsprocessen vertaalt naar een digitale omgeving, wil natuurlijk dat alle data op een veilige plek wordt opgeslagen. Met Incontrol kies je voor veiligheid en data die alleen op gecertificeerde servers wordt opgeslagen. Incontrol is een product van Maxdoro. Bij dit bedrijf wordt gewerkt volgens de standaard die hoort bij de ISO 27001. Bij het ontwikkelen van software hebben we dus uitvoerige procedures en een hoge standaard als het aankomt op informatiebeveiliging, veiligheid en veilige dataopslag.

Microsoft Azure Cloud Server

Alle data wordt opgeslagen bij de Microsoft Azure Cloud Server in West-Europa. Deze server is ISO 270001 gecertificeerd en biedt uitgebreide veiligheidsmaatregelen.

Andere subverwerkers (sub-processors) verwerken beperkte persoonlijke data. Met alle subverwerkers hebben wij verwerkersovereenkomsten en/of Data Processing Addendum (DPA) en/of (aanvullende) Model Contract Bepalingen (Standard Contractual Clauses) afgesloten.

Met een Enterprise licentie is het mogelijk om Incontrol ook op een eigen server te installeren. Dan heb je zelf de controle over de omgeving waarop gegevens en verzamelde data waar je mee werkt wordt opgeslagen.

Zelf in controle over jouw data en privacy

Bij Incontrol heb jij als gebruiker zelf de controle over jouw data en privacyinstellingen. Als beheerder van het platform kan je rollen toekennen aan gebruikers. Zo hoef je niet iedereen binnen de organisatie dezelfde rechten te geven, en bepaal jij wie wat te zien krijgt. Daarnaast is de data die jij verzamelt met Incontrol, echt jouw data. Hoe jij met deze data omgaat is door ons niet te controleren en te beheersen. Je hebt zelf de keuze om de data die je verzamelt met Incontrol te delen met andere partijen. Incontrol ondersteunt ook twee-factor-authenticatie. Met twee-factor-autenticatie heb je naast je wachtwoord, ook een sms-code nodig hebt om in te loggen. Afhankelijk van jouw rol binnen het platform kan je instellen of twee-factor-authenticatie is geactiveerd.

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.