Voedingsindustrie

Werkzaam in de voedingsindustrie? Digitaliseer formulieren en verbeter de kwaliteit, veiligheid en compliance van jouw organisatie.

De voedingsindustrie transformeert

De voedingsindustrie transformeert naar een Smart Industry. Dit houdt in dat processen worden gedigitaliseerd, omdat je inzicht wilt krijgen op de kwaliteit van je producten, de veiligheid van je medewerkers en de compliancies van je organisatie. Met Incontrol voer je met de app 5S audits en HACCP-checks digitaal uit.

Start vandaag nog jouw digitale transformatie. Wij hebben in het platform alvast een 5S audit en HACCP-check klaargezet. Zo kan je direct aan de slag met het uitvoeren van je eerste digitale inspectie.

Onze specialisatie

Incontrol is gespecialiseerd om de de processen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en compliance van jouw organisatie te verbeteren.

Quality

Je wilt de beste kwaliteit leveren. Voer kwaliteitscontroles uit met Incontrol, zodat dagelijks de beste producten kan leveren.

Safety

Veiligheid staat altijd op nummer één. Daarom voer je audits uit op veiligheid. Met Incontrol voorkom je dat het mis kan gaan.

Compliance

Controleer met Incontrol of je voldoet aan je eigen afspraken of aan regels die zijn opgelegd door overheden en normeringsinsituten.

Gebruikers

Incontrol is een platform waarop gebruikers kunnen samenwerken door taken te verdelen. Hierdoor worden verbeterpunten die uit een audit of inspectie naar voren komen gelijk opgepakt door de verantwoordelijke. Verhoog de synergie van jouw team met de inzet van Incontrol.

Plant manager

Krijg real-time inzichten in de kwaliteit, veiligheid en compliance van jouw organisatie en maak analyses met Business Intelligence.

Quality controller

Verhoog de efficiëntie en de kwaliteit van de inspecties en audits in de fabriek.

IT specialist

Digitaliseer fabrieksprocessen om de transitie te maken naar een Smart Industry.

Inspecteur / controleur

Voer eenvoudig digitale inspecties of controles uit met je tablet of smartphone. Werk productief dankzij de mobiele functionaliteiten.

Met Incontrol digitaliseer je onder meer de volgende inspecties en audits:

ISO 9001:2008 checklist
Checklist inkomende en uitgaande goederen
HACCP

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.