GMB Civiel

Civiele techniek.

GMB is een organisatie actief in waterveiligheid, waterkwaliteit, bio-energie en industriële bouw & infra. Zo’n 550 professionals maken zich elke dag sterk om van waarde te zijn voor klanten en onze samenleving. Daarbij verenigen ze ontwerp- en uitvoerende kracht met kennis, innovatieve oplossingen en passie voor het werk. Dat is typisch GMB!

Koppeling met Relatics

GMB kwam bij ons met de vraag: “Kunnen jullie met Incontrol koppelen met Relatics: de oplossing voor Model-Based Systems Engineering in de bouw?”

Relatics koppeling met Incontrol

Samen met GMB hebben we deze koppeling gerealiseerd! Hierdoor werd het mogelijk om een digitale oplossing te vinden die het mogelijk maakt om online & offline de verificatie en toetsing van verschillende objecten in het veld te kunnen registreren met de Incontrol App. Uiteraard zijn deze in lijn met het pakket van eisen, ingeladen in Incontrol vanuit Relatics.

Omgekeerd keuren

Verder hebben we de workflow achter het keuren aanpassen naar het flexibel- en omgekeerd-keuren principe door enkel te kijken naar de objecten die nog geen oordeel hebben én niet voldoen aan de eisen. Een fantastisch resultaat die GMB helpt om efficiënter, sneller en veel accurater te werken.

Meer informatie?

Ook meer informatie over Incontrol? Neem dan contact met ons op!

Terug naar klantverhalen

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.