Incontrol Inspect

Fantastische werkervaring,
altijd en overal

Nu in de store: nieuwe, verbeterde iOS Incontrol app

De tijd is aangebroken!

Na 7 jaar hebben we besloten om de Incontrol app van de grond af opnieuw op te bouwen.

De laatste jaren zijn we flink gegroeid én hebben we ontzettend veel geleerd van onze klanten. De kennis van de praktijk & werkervaring zijn van onschatbare waarde gebleken en hebben als kompas gediend voor de doorontwikkeling van Incontrol.

Na maanden van zwoegen en ploeteren, kunnen we nu met volle trots onze nieuwe Incontrol Inspectie app introduceren. Met de nieuwe iOS app bieden we een fantastische werkervaring, altijd en overal!

De nieuwe app is beschikbaar voor iOS gebruikers die gebruik maken van onze Basic of Professional pakketten. Binnenkort komt deze ook beschikbaar voor onze Android-gebruikers.

Werk sneller en betrouwbaarder

Met de laatste iOS features

We hebben de feedback op de huidige versie van Incontrol onderzocht en kritisch gekeken naar de bestaande functionaliteiten. De app is in een nieuw fris jasje gestoken, waardoor het er soms visueel net iets anders uitziet. Verder is de app nog sneller, robuuster én klaar voor de toekomst.

Altijd grip op je data

Bekijk eenvoudig je synchronisatie status

Ook nieuw in de app is de synchronisatie status feature. Hierdoor heb je altijd inzichtelijk of alle opgehaalde data netjes gesynchroniseerd is én voorkomt dit onnodige situaties. Is er geen ‘unsynced’ data aanwezig? Dan wordt er een groen vinkje getoond.

Snel & eenvoudig

Foto’s maken en bewerken

Waar je voorheen meerdere acties moest ondernemen om extra foto’s toe te voegen, kun je vanaf nu met één druk op de knop meerdere foto’s aan een document toevoegen. Dit zorgt dat je sneller en makkelijker kunt werken. Wil je de foto’s bewerken? Ook deze functionaliteit hebben we ook uitgebreid.

  Darkmode-functie beschikbaar

  In veel situaties prettiger voor de ogen

  Vanaf nu wordt ook dark mode ondersteund. De dark mode-functie zorgt ervoor dat het scherm wordt aangepast van scherp wit licht naar een donkere, moderne uitstraling. Een donker design kan in sommige situaties fijner zijn voor de ogen. Toch heeft het voornamelijk te maken met je voorkeur. Met de nieuwe app kan je kiezen uit beide.

   Bewaar en deel je documenten

   Snel en eenvoudig

   Wil je een rapport, oplevering of afbeelding na een inspectie nog sneller en eenvoudiger delen met een klant of collega? Dit is met de vernieuwde app nu ook mogelijk, gewoon met de standaard deelfunctionaliteit van je iOS device. Altijd en overal!

   Coming soon

   Bijlage toevoegen aan je rapport

   Alle benodigde informatie in één document? Binnenkort kun je een PDF, kaart of bijvoorbeeld de algemene voorwaarden eenvoudig toevoegen aan je document. Hiermee is het toesturen van losse documenten aan de klant verleden tijd. Dit is wel zo professioneel!

   Snel de nieuwe app installeren?

   Stap 1/3

   Synchroniseer en log uit de oude app

   Stap 2/3

   Download de nieuwe app uit de store

   Stap 3/3

   Log in en ga verder met je werkzaamheden

   Inspecteer slimmer en sneller met deze features

   Heb je nog vragen over de nieuwe iOS app?

   Neem dan contact op met onze support-afdeling, klik hier om een mail te versturen. Mocht je nog andere vragen hebben, dan kun je deze stellen via ons Helpcenter.

   Nee, de nieuwe app is beschikbaar voor iOS gebruikers die gebruik maken van onze Basic of Professional pakketten. Binnenkort komt deze ook beschikbaar voor onze Android-gebruikers.

   De iOS app is momenteel beschikbaar voor alle organisaties die gebruik maken van onze Basic en Professional pakketten. De nieuwe app wordt binnenkort ook gelanceerd voor onze premium- en Enterprise gebruikers.

   In de nieuwe app zijn veel nieuwe features toegevoegd. De cases en notificatie features, die onderdeel zijn van onze premium- en enterprise pakketten wordt later toegevoegd. Heb je een Premium- of Enterprise pakket en maak je geen gebruik van cases en/ of notificaties, dan kun je gewoon gebruik maken van de nieuwe iOS app.

   Hierboven op deze pagina vind je een instructie hoe je de overstapt:

   1) Synchroniseer en log uit de oude app

   2) Download de nieuwe Incontrol Inspect app uit de App Store

   3) Log in en ga verder met je werkzaamheden

   Update je iOS device naar versie 16.2 of hoger om gebruik te maken van de nieuwe Incontrol Inspect.

   Incontrol Inspect

   Fantastische werkervaring,
   altijd en overal

   Nu in de store: nieuwe, verbeterde iOS Incontrol app