Kennissessie Form Building

10 juli 2023

Graag nodigen we jou uit voor onze Kennissessie Form Building op 22 september. Dit event zal van 13:00 tot 16:00 uur fysiek plaatsvinden op ons kantoor in Amersfoort.

Bij Incontrol doen we er alles aan om de beste ervaring te bieden voor onze gebruikers. Dit is één van de redenen waarom we onze software constant uitbreiden met nieuwe features! Tijdens dit event vertellen we onze gebruikers alles over de onlangs gelanceerde features én wat jullie in de nabije toekomst van ons kunnen verwachten. Onze experts zullen alles vertellen over de ins- en outs. 

Solar Launch Event

Haal het maximale uit Incontrol

Het doel van deze middag is om met elkaar de diepte in te gaan, nieuwe contacten te leggen en te inspireren. Verder is het vanzelfsprekend mogelijk om vragen te stellen aan onze experts die ter plaatse zijn. Zij zorgen dat je het maximale uit onze software haalt!

Uiteraard verenigen we het nuttige met het aangename. We sluiten de middag daarom af met een hapje & drankje en is er de mogelijkheid om nog na te praten en van gedachten te wisselen.

Tot 22 september!

Aanmelden?

Of meld je aan via deze link >

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak