Incontrol breidt uit met nieuw functionaliteiten

19 februari 2016

Incontrol bespaart inspecteurs en auditors in de vastgoed-, bouw-, verzekerings- en ziekenhuisbranche veel tijd door hen slimmer, veiliger en volledig digitaal te laten werken.

iPad en iPhone applicatie

Sinds de applicatie in juni 2015 is gelanceerd, wordt het door meer dan 500 gebruikers gebruikt.

De afgelopen maanden is Incontrol op veel gebieden uitgebreid in functionaliteit. Wij leggen u graag uit wat de laatste ontwikkelingen zijn.

Inzicht verkrijgen door Business Intelligence

Laat uw data voor u werken! We hebben een Business Intelligence tool ontwikkeld, waarmee u inzicht verkrijgt in uw inspectie- en auditprocessen. Hierdoor kunt u processen optimaliseren en op basis van heldere en actuele informatie op tijd bijsturen.

Slim audit element is nu beschikbaar

Op veler verzoek hebben wij een geavanceerd audit element toegevoegd aan de applicatie. Dit element is ontwikkeld om alle soorten controles volgens NEN en ISO normen te kunnen uitvoeren, waarbij u kunt denken aan het controleren van bedrijfsprocessen, machines, systeemmanagement, etc.

Integratie en koppelingen

Met onze publieke API kunt u snel en eenvoudig koppelingen maken met uw huidige back office applicatie. Hierdoor is Incontrol een krachtige mobiele en productieve oplossing voor zowel kleine als grote organisaties.

Veiligheid als speerpunt

Informatiebeveiliging beschouwt Maxdoro als haar basis competentie en wij doen dan ook geen concessies op dit gebied. De Incontrol app is ontwikkeld volgens de beveiligingsstandaarden die het Centrum voor Informatiebeveiliging en Privacybescherming stelt. De applicatieserver bevindt zich in een ISO 27001 gecertificeerd datacentrum in Nederland.

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak