Leer de Form Builder beter kennen met deze tutorials

09 mei 2019

De basis van Incontrol is de krachtige Form Builder. Met meer dan 40 formulier-elementen maak je eenvoudig en snel je eigen digitale formulier.

Form Builder Tutorials op Youtube

Laat de gebruiker deze invullen op locatie via een tablet of smartphone en je ontvangt direct alle benodigde data in pdf.

Om jou optimaal gebruik te laten maken van de Form Builder(/form-builder/) hebben we Video Tutorials gemaakt. Zo leer je in een handomdraai alles over het bouwen van formulieren in Incontrol. We pikken er een paar voor je uit.

Formulieren toevoegen uit de Template Store

In de gratis Template Store van Incontrol vind je standaardformulieren, zo kan je gelijk aan de slag met het invullen van een Formulier. In deze tutorial leggen we uit waar je de Template Store kan vinden en hoe je het formulier kan toevoegen aan ‘Mijn Formulieren’.

Zelf een formulier maken

Wil je zelf aan de slag met het maken van een formulier? Dan leggen we dat in onderstaande tutorial haarfijn voor je uit.

Een element toevoegen

Digitale Formulieren in Incontrol worden gemaakt aan de hand van elementen. Met deze ‘bouwstenen’ maak je zelf een formulier naar wens. In onderstaande Tutorial zie je hoe je het elementen ‘Handtekening’ toevoegt aan je formulier.

Van ieder element in de Form Builder is een Tutorial gemaakt. Als je er even niet meer uitkomt of nieuwsgierig bent naar wat de mogelijkheden van alle elementen. Alle tutorials zijn verzameld in een handige playlist.

Haal meer uit de Form Builder

Wil jij je nog verder verdiepen in de mogelijkheden van de Form Builder? Bekijk dan eens de ‘Getting Started’-tutorials. Hier leggen we bijvoorbeeld uit welke instellingen er allemaal zijn, wat een alias is en hoe je het formulier kan laten rekenen.

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak