Mooiere documenten na update Form Builder

13 juni 2019

De Form Builder van Incontrol heeft een update gehad, waardoor je meer mogelijkheden hebt voor de opmaak van je documenten. Wat is er allemaal veranderd?

Nieuwe opties voor jouw documenten

Zichtbaarheid

Het is eenvoudiger geworden om de zichtbaarheid van rijen en elementen in documenten aan te passen. Zo kan je instellen dat een element niet zichtbaar is in het concept, maar wel in een document. Dit biedt de mogelijkheid om meer informatie in het document te tonen, zonder dat deze is te zien bij het invullen van het formulier. Je zou formulieren nu zo kunnen maken dat er een standaardbrief uit voortkomt.

Brede of smalle kolommen

Het was altijd al mogelijk om een rij evenredig op te delen in maximaal 6 kolommen. Vanaf nu kan je een element ook verspreiden over meerdere kolommen in een rij. Zo kan je spelen met de opmaak van het document.

Beveiligde inlog

Een andere update die we hebben doorgevoerd is een twee-staps-verificatie bij het inloggen voor Admins. Daardoor zijn (bedrijfs)gegevens nu nog veiliger opgeslagen. Wanneer een admin inlogt, krijgt hij een tweede inlog-veld waar hij een code moet invoeren. Deze code wordt verstuurd als bericht naar je smartphone.

Na aanleiding van deze update zijn we erg nieuwsgierig naar jouw ervaringen. Heb je je vragen? Stel deze dan in het Helpcenter.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.