Samen naar het volgende level

23 augustus 2023

Maxdoro - de organisatie achter Incontrol - is ambitieus en wil naast de Nederlandse markt ook de stap maken naar het buitenland met de Saas-oplossing Incontrol.

Om hier invulling aan te geven zijn we op zoek naar enthousiaste, slimme mensen die met ons mee willen groeien en we investeren in de juiste tooling om deze stap te kunnen zetten.

LEVEL-UP! MET NIEUWE TOOLING

Zo is momenteel een intern team met professionele ondersteuning van Hubspot-partner Marketingguys bezig met het implementeren van het software-pakket Hubspot, waar alle afdelingen dit jaar mee gaan werken van Sales, Customer Succes tot Marketing. Arno Sekeris, is inmiddels als marketeer ruim twee jaar werkzaam bij Incontrol. Arno: ’Voorheen maakten we gebruik van verschillende systemen en waren onze processen niet optimaal op elkaar afgestemd, met het gebruik van Hubspot zetten we de volgende stap en worden we veel slagvaardiger’.

“Onze processen waren niet optimaal op elkaar afgestemd, met het gebruik van Hubspot worden we veel slagvaardiger."

Arno gaat verder: ‘Het inrichten van de Marketing hub van het pakket is een uitdagend project waarin we alle vrijheid krijgen om eigen ideeën en initiatieven vorm te geven. Omdat we met Hubspot data naar kennis transformeren kunnen we de klantreis vereenvoudigen, leren we welke touchpoints belangrijk zijn én kunnen we de klant zo veel mogelijk inspireren.

700x700

*v.l.n.r Frank Schröder, Arno Sekeris, Wouter van Oosten*

STORYTELLING

Incontrol is inmiddels op zoek naar talent om de marketing-afdeling verder uit te breiden om o.a. de content marketing verder op poten te zetten. Frank Schröder: “Na de implementatie van Hubspot begint het spel pas echt en kunnen we ons verhaal nog beter vertellen aan onze klanten en prospects. We hebben inmiddels zo veel kennis opgedaan en mooie verhalen om te vertellen! Om hier op een goede manier handen en voeten aan te geven zijn we op zoek naar een (online) content marketeer om ons team te versterken”

“We hebben zo veel kennis en mooie verhalen om te vertellen!”

700x500

*Wouter bouwt geautomatiseerde workflows in Hubspot*

EIGEN INITIATIEF

Het nemen van initiatief en het onderzoeken van nieuwe wegen zit in het DNA van de organisatie en zijn zelfs kernwaarden. Wouter van Oosten, kan dit bevestigen. Hij begon ruim een jaar geleden als werkstudent data analist en is nu als Business analist de spin in het web bij de implementatie van Hubspot. Wouter: ‘Bij Incontrol heerst een ondernemende cultuur en krijg je snel veel verantwoordelijkheid, zo ook bij dit project’.

“Ik krijg bij Incontrol alle vrijheid om mee te denken en mijn ideeën vorm te geven.”

Wouter gaat verder: ‘Bij de implementatie van Hubspot heb ik alle vrijheid gekregen om samen met specialisten te werken aan dit project en weet ik inmiddels van “de hoed en de rand”!’. 

SAMEN BOUWEN?

Wil jij met samen met ons bouwen aan Incontrol en invulling geven aan onze internationale ambities? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct.

OVER INCONTROL

Met Incontrol kunnen organisaties snel en eenvoudig gegevens verzamelen, problemen vaststellen en verbeteringen doorvoeren. Bij Incontrol geloven wij dat iedereen een gemakkelijkere en leukere werkdag verdient! 

*Ons platform - dé digitale assistent - begeleidt onze klanten bij (dagelijkse) taken, versnelt dataverzameling, versnelt communicatie én geeft real-time informatie.”*

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 14 dagen.