Utility Provider kiest voor Incontrol

13 april 2017

Om haar partners op een snellere en efficiënte manier persoonlijk te ondersteunen, gaat Utility Provider werken met Incontrol. Incontrol geeft Utility Provider en haar partners compleet overzicht en snel inzicht in de behoefte van verhuizende consumenten en bedrijven.

Plattegrond huis op iPad

Utility Provider doet twee dingen: mensen helpen in hun verhuisbeweging met nutsvoorzieningen en mensen helpen besparen op diensten zoals verzekeringen, internet, tv, mobiel, water, elektra, etc. Hiervoor werken ze samen met makelaars en vastgoed partijen. Dit proces wordt vanaf nu volledig geautomatiseerd met Incontrol. Het werkt als volgt:

  1. Tijdens de oplevering van een woning of bedrijfspand wordt het proces-verbaal van oplevering digitaal in de Incontrol-app op tablet of smartphone vastgelegd.
  2. In dit digitale formulier wordt stap-voor-stap aangevinkt waar extra behoeften van de klant liggen. Zo komt bijvoorbeeld op het juiste moment de vraag “Heeft u al nagedacht over een nieuwe energieleverancier?” in beeld.
  3. Na digitaal ondertekenen wordt de verzamelde data veilig in de Cloud opgeslagen en is direct beschikbaar voor Utility Provider.
  4. Op basis van de verzamelde gegevens doet Utility Provider een persoonlijk en passend aanbod dat volledig aansluit op de relevante behoefte van de klant.

Wij wensen Utility Provider en hun 600 aangesloten makelaars veel werkplezier met Incontrol!

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak