Van Mossel Automotive Groep digitaliseert 5S audits met Incontrol

06 maart 2019

Het mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep digitaliseert veiligheidsinspecties met Incontrol. Onder meer 5S audits worden verwerkt met de app van Incontrol. Dankzij de digitalisatie werken de medewerkers van Van Mossel Automotive Groep in een veiligere werkomgeving.

Monteur bezig met auto

Van Mossel Automotive Groep heeft ruim 100 vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Met ruim 2.800 medewerkers is het een van de grootste automotive bedrijven van Nederland.

Voornamelijk werken de medewerkers van de Van Mossel schadeherstelbedrijven straks met Incontrol. Zij werken op de werkplaats volgens het 5S-principe. Om te controleren of iedereen zich aan de gemaakte afspraken houdt, zijn er 5S audits. Nu deze zijn gedigitaliseerd, worden minpunten sneller ontdekt en opgelost. Dit komt de veiligheid van de medewerkers ten goede.

Wat is Incontrol?

Met Incontrol kan je snel en eenvoudig gegevens verzamelen, problemen vaststellen en verbeteringen doorvoeren. Voer sneller en efficiënter audits uit in vijf eenvoudige stappen.

Digitaliseer formulieren met de Form Builder. Voer inspecties of controles uit met de app op een smartphone of tablet. Los verbeterpunten die uit deze inspecties naar voren komen op door via het platform de juiste partijen aan te sturen. Via de app communiceer je over een verbetering, zodat de kwaliteit, veiligheid en compliancies van jouw organisatie vooruit gaan.

Terug naar blog

Start direct met Incontrol

Probeer alle features nu geheel vrijblijvend voor 30 dagen.

Plan mijn afspraak